Каталог товарів
Київ
UA

Штроборіз Dnipro-M GC-255W (82190000)

Характеристики
ШтроборізЖивлення: мережаСпоживана потужність: 2500 ВтГлибина паза: 43 ммШирина паза: 30 ммДіаметр диска: 150 мм ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2020 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Штроборіз
Живлення: мережа
Споживана потужність, Вт: 2500
Вихідна потужність, Вт: немає даних
Максимальна глибина паза, мм: 43
Мінімальна глибина паза, мм: 8
Максимальна ширина паза, мм: 30
Мінімальна ширина паза, мм: немає даних
Діаметр диска, мм: 150
Посадковий діаметр диска, мм: 22,23
Число обертів холостого ходу, об/хв: 8000
Різьба шпинделя: немає даних
Блокування шпинделя: немає даних
Плавний пуск: є
Система пиловидалення: є
Розміри, мм: немає даних
Вага, кг: 6,8
Комплектація: Гофра для відводу пилу, кейс, ключ для заміни диска 2шт., Комплект вугільних щіток, пилезборнік, хомут для затиску мішка, шланг для подачі води, штроборез (з встановленими дистанційними шайбами).
Додатково: Штроборез Dnipro-M GC-255W призначений як для домашнього, так і для щоденного використання на будівництві до 10 годин на добу. Завдяки своїй універсальності і можливості виконувати штроби глибиною 43 мм і шириною 30 мм, дана модель підходить для прокладки електропроводки, труб і комунікацій. Особливістю моделі GC-255W є можливість використовувати від 2 до 5 ріжучих дисків одночасно, що дозволяє виконати готову штробу без використання додаткових інструментів. Також суттєвою перевагою GC-255W є виконання сухого (з підключенням до пилососа або мішка для збору пилу) і вологого (з подачею води в ріжучу зону) різів, що дозволяє виконати роботу без пилу в будь-яких випадках. Приємним бонусом буде максимальна комплектація цієї моделі. Двигун потужністю 2500 Вт з легкістю виконає штробу 30х30 мм довжиною 1 м в цеглі за 8.7 сек, а армованому бетоні марки М200 за 90 секунд. Литий захисний кожух зі шкалою регулювання глибини різу дозволяє точно виставити потрібну глибину різу. 7 регулюючих шайб різних діаметрів дозволяють виставити потрібну ширину різу з різницею в 5 мм. Ролики кочення дозволяють виконувати точний і стабільний рез невтомно навіть при тривалій роботі. D-подібна ручка з мережевим кабелем довжиною 4 м дозволяє виконувати підлоговий і горизонтальний рез максимально комфортно без використання подовжувачів. Кнопка захисту від раптового включення і литий захисний кожух підвищують безпеку в роботі. До стандартам захисту (пилозахисні підшипники типу RS, лакове покриття обмотки двигуна, компаундних заливка контактної зони колектора) в моделі GC-255W встановлена пилезахисний кнопка і додаткова армована захист двигуна, яка оберігає обмотку від пошкодження під час роботи. Додатковий підшипник шпинделя зменшує навантаження на редуктор і збільшує ресурс інструменту. Ударостійкий кейс з ребрами жорсткості і металевими зажимами забезпечує зручне транспортування з усіма комплектуючими і компактне зберігання інструменту.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/shtroborez-gc-255w/
Характеристики Dnipro-M GC-255W (82190000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Штроборізи