Каталог товарів
Київ
UA

Миша Logitech G303 Daedalus Apex (910-004382)

Характеристики
Миша для ігор дротове підключення USBСенсор: оптичнийРоздільна здатність, dpi: 12000 ... Дивитися усі
Опис
Logitech G303 Daedalus Apex - своєрідна робота над помилками і поліпшена версія моделі G302. Перед нами легка, компактна і продуктивна ігрова миша, розрахована на ентузіастів і киберспортсменов. Враховуючи позиціонування, миша була оснащена найбільш найбільш прогресивними компонентами на момент виходу. Серцем миші є оптичний сенсор PMW3366 з максимальною роздільною здатністю 12 000 dpi, що працює в парі з 32-бітовим процесором, що забезпечує швидкість реакції в 1 мс. Завдяки функцональному ПЗ, Logitech G303 Daedalus Apex може бути оптимізована для конкретної поверхні. Ще одним поліпшенням, в порівнянні з попередником, є RGB-підсвічування, що в купе з реалізацією ілюмінації дає вельми ефектний зовнішній вигляд на робочому місці.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (3)

Характеристики

Товар додано: травень 2015 р.
Бренд: Logitech
Тип: Миша
Призначення: для ігор
Підключення: дротове
Інтерфейс комунікації з ПК: USB
Колір корпусу: чорний
Миша
Конструкція корпусу: симетрична
Тип сенсора: оптичний
Роздільна здатність, dpi: 12000
Кількість кнопок: 6
2 коліщатка прокрутки: немає
Гойдалка горизонтальної прокрутки: немає
Особливості конструкції миші: механічні мікроперемикачі, вбудована пам'ять для трьох профілів, кабель в тканинної оплітці, швидкість реакції 1 мс
Загальна інформація
Розміри, мм: 115х65х37
Вага, г: 127
Характеристики Logitech G303 Daedalus Apex (910-004382) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Миші, клавіатури