Каталог товарів
Київ
UA

Windows 7 Microsoft Windows 7 Професійна Російська (FQC-00265)

Характеристики
Windows 7 ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: грудень 2009 р.
Бренд: Microsoft
Тип: Windows 7
Платформа: Windows
Опис: Завдяки ОС Windows 7 Professional ви станете ближче до успіху. Ви можете запускати багато додатків, раніше використовувалися в Windows XP в спеціальному режимі сумісності з Windows XP, а також легко відновлювати дані за допомогою резервних копій, автоматично створюваних в домашній або корпоративної мережі. Для більш надійного підключення до корпоративної мережі використовуйте функцію «Приєднання до домену». Дивіться, призупиняйте, перемотуйте і записуйте телепередачі за допомогою Windows Media Center. Підтримка читання / запису дисків Blu-ray. Інтегроване відео і аудіокодеки Dolby. Швидке відновлення роботи ПК після сплячого режиму. Російська версія.
Системні вимоги: 32-розрядний (x86) або 64-розрядний (x64) процесор 1 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті (RAM); 16 ГБ на жорсткому диску; графічний пристрій DirectX 9 з драйвером WDDM версії 1.0 або вище.
Характеристики Microsoft Windows 7 Професійна Російська (FQC-00265) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Програмне забезпечення