Каталог товарів
Київ
UA

Автокрісло Cybex Juno-fix Heavenly Blue (513119012)

Характеристики
АвтокріслоГрупа: IВага дитини: від 9 до 18 від 9 місяців до 4,5 роківРемені крісла: столик безпекиКріплення в машині: ремені машини, система IsofixКолір: чорний + синій + світло-синій ... Дивитися усі
Опис
Маленькі діти з великим піднесенням сідають в батьківський автомобіль і під час поїздки відчувають незабутні враження від побаченого за віконцем. Щоб поїздка була не тільки захоплюючою, але й безпечною, батькам слід забезпечити дитині безпечне місце розташування. Автомобільне крісло Cybex Juno-fix - самий підходящий варіант крісла для маленьких мандрівників. Конструкція моделі Cybex Juno-fix заснована на системі кріплення Isofix і стаціонарних ременів безпеки автомобіля. Завдяки наявності цієї унікальної системи, крісло є фактично продовженням авто і не рухається по сидінню під час їзди по нерівній дорозі. Додатковою перевагою автокрісла Cybex Juno-fix є притискної столик, який виконує функцію подушки безпеки. Для захисту дитини від бічних ударів передбачені високі бортики на рівні головки. Хочеться відзначити наявність в Cybex Juno-fix системи вентиляції, яка забезпечує юному пасажирові комфортні відчуття в будь-яку погоду.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2013 р.
Бренд: Cybex
Тип: Автокрісло
Група: I
Вага: від 9 до 18
Вік: від 9 місяців до 4,5 років
Кріплення в машині: ремені машини, система Isofix
Ремені крісла: столик безпеки
Підголівник: регульований по висоті
Підлокітники: є
Бічна підтримка: є
положення сну: немає
Знімна оббивка: є
Колір: чорний + синій + світло-синій
Додатково: система вентиляції на спинці крісла
Характеристики Cybex Juno-fix Heavenly Blue (513119012) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автокрісла