Каталог товарів
Київ
UA

Іграшка, що говорить Kiddieland Ноев Ковчег (русская озвучка) (049734)

Характеристики
Іграшка, що говоритьВікова група: від 1 рокуМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Розстав кумедних звірят по місцях і вирушай у дорогу разом з ігровим набором Kiddieland Ноїв Ковчег (російське озвучення) (049734). Набір складається з героя біблійної історії Ноя і різних тварин, які здатні читати віршики російською мовою і видавати відповідні їм реалістичні звуки. Завдяки даному набору, дитина зможе не тільки захоплююче грати, а й навчатися, розвивати дрібну моторику. Набір Kiddieland Ноїв Ковчег (російське озвучення) (049734) обладнаний сортером, і в разі якщо малюк правильно вставить фігурку на місце, він почує відповідний звук, завдяки чому ближче познайомиться з навколишнім світом. Набір можна возити за собою на мотузці, оскільки він обладнаний спеціальними коліщатками.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (6)

Характеристики

Товар додано: листопад 2013 р.
Бренд: Kiddieland
Тип: Іграшка, що говорить
Вік: від 1 року
Матеріал: пластик
Розмір, см: 34х20х20 - ковчег, 6,5 - Ной
Елементи живлення: 2хаа (входять в комплект)
Опис: Кожен персонаж цього чудового Ковчега озвучений російською. Вірші та пісні познайомлять дитини з назвами і характеристиками тварин, допоможуть краще пізнати навколишній світ і біблійну історію. При повороті штурвала лунає дзвін дзвони, звук корабельного двигуна. При натисканні на бочечки звучать веселі пісеньки російською мовою, а Ной співає пісню про ковчег. А на даху кораблика розміщено міні-піаніно з різнобарвними клавішами. Крім усього іншого, ковчег можна катати за собою на мотузочці.
Характеристики Kiddieland Ноев Ковчег (русская озвучка) (049734) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі іграшки для малюків