Каталог товарів
Київ
UA

Підйомний кран Dickie Toys 3463337

Характеристики
Підйомний кранВікова група: Від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Досить великий будівельний кран Dickie Toys Будівельний кран 3463337, безумовно, зацікавить будь-якого хлопчиська. Dickie Toys Будівельний кран 3463337 порадує як своїм якісним виконанням, так і можливостями, адже граючись з такою іграшкою, дитина відчує себе справжнім будівельником, тому що в ньому є безліч реалістичних деталей. Приємним сюрпризом стане і наявність машинки-самоскида, яка допоможе урізноманітнити гру. Граючи з Dickie Toys Будівельний кран 3463337, можна захопитися не так на одну годину, вивчаючи його можливості та вдосконалюючи свій контроль над ручним керуванням при підйомі вантажів, що досить корисно для розвитку координації рухів і спритності у дитини.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2012 р.
Бренд: Dickie Toys
Тип: Підйомний кран
Вік: Від 3 років
Матеріал: пластик
Розмір, см: 67
Упаковка, см: немає даних
Масштаб: немає даних
У комплекті: кран, машинка
Елементи живлення: 2 х 1.5 В ААА
Опис: Кран складається з рухомих частин. Ручне управління. Може піднімати і опускати вантажі. Кабіна зі стрілою повертається на 360 градусів. У комплекті машинка самоскид
Колір: червоний з чорним
Країна реєстрації бренду: Німеччина, Китай
Характеристики Dickie Toys 3463337 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Іграшкові машинки, техніка