Каталог товарів
Київ
UA

Трусики-підгузники Goo.N L (46 шт.) для девочек (753463)

Характеристики
Трусики-підгузникиВид підгузка: БагаторазовийВага дитини: 9-14 кг ... Дивитися усі
Опис
Багаторазові трусики-підгузники Goo.NL для дівчаток - хороша альтернатива підгузків, адже вони стануть помічником для привчання дитини до горщика, при цьому допоможуть уникнути неприємних несподіванок. Goo.NL для дівчаток модель була спеціально розроблена для дівчаток у ваговій категорії 9-14 кг. У таких трусиках малятко буде відчувати себе затишно і комфортно, адже вони здатні надати їй повну свободу дій, при цьому не будуть сповзати, натирати або заважати. Добре впораються зі своїми завданнями резиночки з багатошаровою структурою, які розташовані навколо ніжок і перешкоджають протіканню. Крім цього, такі трусики відмінно пропускають повітря і мають функцію нейтралізацією запаху. Не можна не відзначити, що зміст в матеріалі Goo.NL для дівчаток вітаміну Е позитивно впливає на здоров'я шкіри.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2014 р.
Бренд: Goo.N
Тип: Трусики-підгузники
Вид підгузника: Багаторазовий
Матеріал: високомолекулярний абсорбент
Розмір підгузника: L
Вага дитини, кг: 9-14
Стать дитини: для дівчаток
Кількість в упаковці, шт: 46
Категорії: дихаючі
Багаторазові підгузки
Кількість вкладишів: немає даних
Кишеня: немає
Загальні характеристики
Вбирання: немає даних
Індикатор наповнення: є
Країна виробник: Японія
Опис: Використання трусиків рекомендується в період, коли дитина починає повзати і ходити. Багатошарова структура резіночек навколо ніжок надійно захищає від протікання. Підгузки-трусики мають функцію нейтралізації запахів. Матеріал підгузників містить вітамін Е.
Характеристики Goo.N L (46 шт.) для девочек (753463) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Підгузки і трусики