Каталог товарів
Київ
UA

Підгузки Goo.N M унисекс 68 шт. (753133)

Характеристики
ПідгузкиВид підгузка: ОдноразовийВага дитини: 6-11 кг ... Дивитися усі
Опис
Переваги одноразових підгузників Goo.NM унісекс, вдосконаленою категорії, встигла оцінити вже не одна молода сім'я. Goo.NM унісекс мають добре продуманий дизайн, який підійде як для хлопчика, так і для дівчинки у ваговому діапазоні 6-11 кг. Вони виготовляються з безпечних високоякісних матеріалів, які добре пропускають повітря, забезпечуючи природну циркуляцію, при цьому швидко вбирають і довго утримують вологу, що перешкоджає появі на ніжній шкірі малюка попрілостей і почервоніння. Крім цього, варто звернути увагу на наявність в них фіксаторів у вигляді липучок і спеціальних гумок, що не здавлюють шкіру, при цьому забезпечують комфортну посадку. Ще однією зручною деталлю в Goo.NM унісекс є спеціальний індикатор, що сигналізує про його наповнення.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: жовтень 2013 р.
Бренд: Goo.N
Тип: Підгузки
Вид підгузника: Одноразовий
Матеріал: абсорбент
Розмір підгузника: M.
Вага дитини, кг: 6-11
Стать дитини: унісекс
Кількість в упаковці, шт: 68
Категорії: дихаючі
Багаторазові підгузки
Кількість вкладишів: немає
Кишеня: немає
Загальні характеристики
Вбирання: немає даних
Застібка: стрічка
Індикатор наповнення: немає даних
Країна виробник: Японія
Опис: Подвійні бортики-резиночки надійно захищають від протікань. Завдяки 3D-рельєфу скорочена площа внутрішньої поверхні підгузника, яка стосується шкіри малюка, що зменшує ризик виникнення подразнень і почервонінь.
Характеристики Goo.N M унисекс 68 шт. (753133) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Підгузки і трусики