Каталог товарів
Київ
UA

Ігровий центр Kiddieland Учимся весело (029629)

Характеристики
Ігровий центрВікова група: від 1 рокуМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Kiddieland Ігровий центр Вчимося весело (029629) рекомендується для дітей віком від 12 місяців, поставляється в гарній картонній упаковці разом з необхідними елементами живлення (3 батарейками АА). Виконана пропонована модель з міцного пластику яскравих забарвлень у вигляді невеликого столика розмірами 36х36х31 см. На ньому розташовані автомобільний кермо, дитячий електромузичний клавішний інструмент, годинник зі стрілками, фігури домашніх тварин і симпатична метелик з перевертали крильцями. Kiddieland Ігровий центр Вчимося весело (029629) викличе інтерес дитини не тільки завдяки своєму зовнішньому вигляду і наявності різноманітних деталей, але також за рахунок миготливих вогників по центру і звуковому супроводу.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2013 р.
Бренд: Kiddieland
Тип: Ігровий центр
Вік: від 1 року
Матеріал: пластик
Розмір, см: 36х36х31
Елементи живлення: 3 батарейки "АА" (входять в комплект)
Категорія розвитку: навчиться визначати час, вивчити цифри
Опис: Яскравий ігровий центр, виконаний у вигляді столика, розважить малюка миготливими вогниками, приємними мелодіями і забавними звуками. На столику дитина виявить кермо для гри в водія, піаніно з 8 різнокольоровими клавішами, годинник, за допомогою яких він навчиться визначати час і вивчить цифри. У центрі столика розміщені фігурки домашніх тварин.
Характеристики Kiddieland Учимся весело (029629) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі іграшки для малюків