Каталог товарів
Київ
UA

Термос для їжі Thermos THERMOcafe Classique 0,3 л 055097

Характеристики
Термос для їжіОб'єм: 0,3 лМатеріал колби: харчова нержавіюча сталь 18/8Колір: білий/чорний ... Дивитися усі
Опис
Міцний і в той же час легкий харчової термос Thermos THERMOcafe Classique 0,3 л 055097 є оптимальним рішенням для будь-якої людини, адже він буде корисний як для молодих батьків, що відправляються в поїздки і подорожі, особливо, з маленькою дитиною, а також для людей, не мають умов на робочому місці для нормального харчування або відправляються в тривалу поїздку. Thermos THERMOcafe Classique 0,3 л 055097 при своїх компактних розмірах надає обсяг до 0,3 л, він тривалий час легко утримує тепло або холод, а все за рахунок якісного виконання і конструкції з подвійними стінками з нержавіючої сталі, яка також перешкоджає утворенню конденсату. Широке горло Thermos THERMOcafe Classique 0,3 л 055097 полегшує його повсякденну експлуатацію і необхідний догляд за ним.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (3)

Характеристики

Товар додано: січень 2014 р.
Бренд: Thermos
Тип: Термос для їжі
Об'єм, л: 0,3
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Матеріал колби: харчова нержавіюча сталь 18/8
Кришка: пластик
Пробка: немає
Час збереження тепла, год: 6
Час збереження холоду, год: 9
Оснащення
Додаткова чашка: немає
Контейнери: є 1, нержавіюча сталь, 0,3 л
Ложка: немає
Ручка: немає
Чохол: немає
Колір: білий/чорний
Додатково: Тримає тепло: Конструкція і вживані матеріали не дозволяють термосу проводити тепло. На корпусі і кришці не утворюється конденсату і ще довше зберігається температура всередині термоса. Термос зберігає не тільки температуру, але також смак і свіжість продуктів. Завдяки широкому горлу їсти можна прямо з термоса6ч; Тримає холод: 9ч
Характеристики Thermos THERMOcafe Classique 0,3 л 055097 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Термоси