Каталог товарів
Київ
UA

Глюкометр Medisana MediTouch-2 (79034)

Характеристики
Глюкометр електрохімічнийКалібрування: по плазмі кровіОб'єм пам'яті (кількість записів): 480 ... Дивитися усі
Опис
Глюкометр Medisana MediTouch-2 (79034) здатний значно полегшити життя людям, яким потрібен постійний контроль рівня цукру в крові. Medisana MediTouch-2 (79034) призначений для швидкого і максимально точного аналізу концентрації глюкози в крові, за допомогою поліпшених тест-смужок. Дана модель дозволяє також проаналізувати концентрацію кетонових тіл в крові. Автоматично визначається нестача матеріалу для проведення процедури, а також проводиться розрахунок середніх результатів за тиждень, два і 90 днів. Є можливість використання маркування тестів відмітками «до» і «після» прийому їжі. Прилад зберігає у пам'яті до 480 значень з подальшою передачею їх на ПК, iOS і Android. У комплекті з глюкометром Medisana MediTouch-2 (79034) йдуть 10 ланцетів і 10 тестових смужок.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2014 р.
Бренд: Medisana
Тип: Глюкометр
Метод вимірювання: електрохімічний
Калібрування: по плазмі крові
Діапазон вимірювання, ммоль/л: 1,1 - 33,3
Час вимірювання, с: 5
Обчислення середнього значення, днів: 7, 14, 90
Кількість вимірювань в пам'яті: 480
Тип живлення: 2 батарейки типу CR2032
Комплектація
Наявність тест-смужок: 10
Наявність ланцетів: 10
Наявність ланцетного пристрою: є
Розміри (ВxШxГ), см: 5х9,8х1,2
Вага, г: 45
Додатково: У комплекті є чохол, інструкція, контрольний розчин, 5 подушечок, просочених спиртом і батарейки. Автоматичне виявлення недостатньої кількості крові для вимірювання. Є USB кабель для передачі даних на портал VitaDock® для ПК, iOS і Android.
Характеристики Medisana MediTouch-2 (79034) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Глюкометри