Каталог товарів
Київ
UA

Миша Logitech G Pro Gaming Mouse (910-004856)

Характеристики
Миша для ігор дротове підключення USBСенсор: оптичнийРоздільна здатність, dpi: 12000 ... Дивитися усі
Опис
Logitech G Pro Gaming Mouse - чи не приклад злагодженої роботи інженерів і дизайнерів, які створили не просто продукт з дивним і гармонійним дизайном, але ще і якісний ігровий маніпулятор. Миша виконана в роками відточеному ергономічному корпусі, який зручно лежить практично в будь-який руці з основними типами хватів. Завдяки цьому знижується загальне навантаження на кисть, а позиціонувати курсор стає значно комфортніше. Обробляє чіткість положення в Logitech G Pro Gaming Mouse оптичний сенсор, здатний працювати з дозволом від 200 до 12000 dpi. Цього достатньо для того, щоб з комфортом управлятися в будь-яких сучасних іграх і не відчувати ніякого незручності, підлаштовуючи параметр під себе. Logitech G Pro Gaming Mouse здатна зберігати призначені для користувача налаштування, для цього в ній встановлений модуль пам'яті, завдяки чому її можна без побоювань і додаткових конфігурацій підключати до будь-якого комп'ютера.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (2)

Характеристики

Товар додано: грудень 2016 р.
Бренд: Logitech
Тип: Миша
Призначення: для ігор
Підключення: дротове
Інтерфейс комунікації з ПК: USB
Настроювані клавіші: є
Підсвічування: + (RGB)
Колір корпусу: чорний
Миша
Конструкція корпусу: симетрична
Тип сенсора: оптичний
Роздільна здатність, dpi: 12000
Кількість кнопок: 6
Особливості конструкції миші: ресурс кнопок: 20 млн. натискань, гарантований пробіг підстави: 250 км, вбудована пам'ять, світлові індикатори RGB
Розмір миші, мм: 116,6x62,15x38,2
Вага миші, г: 83 (без кабелю), 129,5 (з кабелем)
Загальна інформація
Додатково: сумісність з ОС Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Характеристики Logitech G Pro Gaming Mouse (910-004856) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Миші, клавіатури