Каталог товарів
Київ
UA

Операційна система Microsoft Windows 7 Starter 32-bit Russian OEM DVD (GJC-00120)

Характеристики
Операційна система ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2009 р.
Бренд: Microsoft
Тип: Операційна система
Платформа: Windows
Опис: Windows 7 Початкова спрощує використання нетбуків за рахунок скорочення часу очікування, числа необхідних дій і складності процесу підключення до мереж. Випуск Windows 7 Початкова поєднує в собі знайомий інтерфейс і сумісність Windows з останніми досягненнями в галузі надійності і швидкості виконання операцій. Підключення до принтерів і пристроїв стало простіше, ніж коли-небудь раніше. Просте і швидке підключення до бездротових мереж. Більш безпечний перегляд веб-сторінок за допомогою Internet Explorer 8. OEM-версії програмного забезпечення призначені для продажу з ноутбуками без попередньо встановленою ОС. Російська версія.
Системні вимоги: 32-розрядний (x86) процесор 1 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті (RAM); 16 ГБ на жорсткому диску; графічний пристрій DirectX 9 з драйвером WDDM версії 1.0 або вище.
Характеристики Microsoft Windows 7 Starter 32-bit Russian OEM DVD (GJC-00120) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Програмне забезпечення