Каталог товарів
Київ
UA

Акумуляторний обприскувач Gloria AutoPump Set, 5 л (000910.0000)

Характеристики
Акумуляторний обприскувачСпосіб транспортування (перенесення): на плечіОб'єм баку: 5 лВага: 1,65 кг ... Дивитися усі
Опис
Акумуляторний обприскувач Gloria AutoPump Set, 5 л (000910.0000) здатний стати хорошим помічником в догляді за рослинами як на відкритій місцевості, так і закритих приміщеннях. Gloria AutoPump Set, 5 л (000910.0000) найбільш часто використовуються для расприсківая розчинів, необхідних для добрива, лікування та профілактики хвороб рослин і під час боротьби з шкідниками. Така модель не викличе труднощів у процесі експлуатації обслуговування, адже в ній встановлений надійний електричний двигун, а працювати вона може як від стандартних пальчикових батарей, протягом 10 год, так і від акумулятора, заряду якого вистачить до 14 годин автономної роботи. Крім цього, варто звернути увагу на ємність бака в 5 л, а також практичність передбаченої в ньому оглядового смужки, що дозволяє контролювати рівень рідини. Зручна і можливість регулювання в Gloria AutoPump Set, 5 л (000910.0000) струменя розпилення, а також плечовий ремінь для перенесення.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2016 р.
Бренд: Gloria
Тип: Акумуляторний обприскувач
Спосіб транспортування (перенесення): на плечі
Об'єм баку, л: 5
Характеристики двигуна
Тип двигуна: електричний
Тривалість автономної роботи, г: до 10 (від батарейок) / 14 (від акумуляторів) заповнень резервуара
Додатково
Регулювання струменя розпилення: є
Вага, кг: 1,65
Ще: Насос працює від стандартних батарей (8 x 1,5 В пальчикові / AA) або акумуляторів (8 x NiMH AA 1,2 В, 2300 мАч); матаріал ємності міцний пластик; контроль рівня заповнення за допомогою прозорої оглядового смужки.
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Товар на сайті бренду: https://www.gloriagarten.de/ru/dom-i-sad/oprysk...
Характеристики Gloria AutoPump Set, 5 л (000910.0000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Обприскувачі