Каталог товарів
Київ
UA

Автокрісло BeSafe iZi Comfort X3 Metallic Melange (525102)

Характеристики
АвтокріслоГрупа: IВага дитини: від 9 до 18 кг від 9 місяців до 4 роківРемені крісла: 5-ти точковий реміньКріплення в машині: 3-х точковий ремінь автомобіляКолір: сірий ... Дивитися усі
Опис
Дитяче автокрісло BeSafe iZi Comfort X3 варто кожної витраченої на нього копійки, адже воно якісно, надійно і забезпечує безпечне і комфортне місце маленькому пасажиру, в якому він перебуватиме з задоволенням навіть під час тривалих поїздок на великі відстані. BeSafe iZi Comfort X3 орієнтоване на дітей вагою від 9 і до 18 кг, в ньому встановлені п'ятиточкові ремені безпеки для фіксації дитини і передбачена м'яка подушка під голову. Є можливість змінювати і положення щодо кута нахилу, що допоможе створити оптимальні умови для сну і відпочинку. До того ж в BeSafe iZi Comfort X3 продумані спеціальні вентиляційні канали, що полегшують поїздку в будь-який час року.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2017 р.
Бренд: BeSafe
Тип: Автокрісло
Група: I
Вага: від 9 до 18 кг
Вік: від 9 місяців до 4 років
Кріплення в машині: 3-х точковий ремінь автомобіля
Ремені крісла: 5-ти точковий ремінь
Підголівник: фіксований, м'яка подушка під голову
Підлокітники: немає
Бічна підтримка: є
положення сну: є
Знімна оббивка: є
Колір: сірий
Додатково: вентиляційні канали в області спини
Характеристики BeSafe iZi Comfort X3 Metallic Melange (525102) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автокрісла