Каталог товарів
Київ
UA

Ігрова намет Bestway 52007

Характеристики
Ігрова наметРозмір: 102х76х114 смВік дитини: від 3 років ... Дивитися усі
Опис
Підшукуєте своєму чаду хороший презент для проведення захоплюючих сюжетно-рольових ігор в приміщенні і на вулиці під відкритим небом? Подаруйте йому намет у вигляді симпатичного будиночка Bestway 52007. Малюк точно оцінить такий знак уваги, та й ви жодного разу не пошкодуєте про здійснену покупку. Виріб має в зібраному вигляді розміри 114х102х76 см. Вона виконана з якісних, міцних і зносостійких матеріалів, виділяється яскравим колірним дизайном, який буде піднімати настрій всім від малого до великого. Усередині одночасно може поміститися кілька дітлахів, що зробить гру ще більш веселою. Bestway 52007 легко і швидко збирається, для своєї установки не вимагає ніякої спеціальної площадки, а тому може бути розміщена в будь-якому зручному місці будинку / квартири або двору, де є вільний простір.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2015 р.
Бренд: Bestway
Тип: Ігрова намет
Вік: від 3 років
Загальні характеристики
Матеріал: немає даних
Розмір, см: 102х76х114
Розмір упаковки, см: немає даних
Вага, кг: 1.35
Гірка: немає
Гойдалки: немає
Комплектація: намет
Опис: Затишна і місткий намет чудово підійде як для ігор у приміщенні, так і для літнього відпочинку дітей за містом, на дачі або пікніку. Вона легка, міцна, легко стирається і проста в збірці. Одночасно грати можуть кілька дітлахів.
Характеристики Bestway 52007 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ігрові будиночки, намети