Каталог товарів
Київ
UA

Ігровий набір інструментів Smoby 360722

Характеристики
Ігровий набір інструментівВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2020 р.
Бренд: Smoby
Тип: Ігровий набір інструментів
Стать: для хлопчиків/для дівчаток
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик
Розмір, см: 110х34х110
Упаковка: 59,3 х15, 8х76, 2
У комплекті: ліцензійна майстерня з деталізованим дизайном, широка поверхня стільниці, лещата, на столику лінійка з елементом, рухається за шкалою, полички для зберігання аксесуарів, 2 підвісні кишеньки для дрібниць, стенд для розміщення інструментів, довгий трамплін для машини від стільниці до підлоги, ліцензійна машина Блискавка McQueen. аксесуари: пила, молоток, гайковий ключ, гвинти, цвяхи, болти та інше; всього 94 аксес.
Елементи живлення: немає
Опис: Маленькі механіки будуть у захваті від нового ліцензійного ігрового набору "Cars. Майстерня". Тепер не потрібно питати дозволу у дорослих, щоб покрутити гвинти чи гайки, можна стати господарем у власній майстерні. Верстат обладнаний багатьма родзинками. На стільниці розташовані отвори, в які можна вкручувати і забивати гвинти, лещата з елементом, що рухається за шкалою. На поличці під стільницею зручно класти інструменти, а для дрібниць є 2 підвісні кишені. У наборі ти знайдеш ліцензійну машинку "Блискавку McQueen", яку легко розібрати на деталі та зібрати назад. Швидше збери машину, і запусти її по мега крутому трампліну від стільниці до самої підлоги. Аксесуари: викрутка, молоток, ключ, шестигранник, гвинти, гайки та багато іншого. Набір виготовлений з високоякісного пластику без гострих кутів, завдяки великим деталям, безпечний для дітей. Така гра сприяє розвитку дрібної моторики та уяви дитини.
Характеристики Smoby 360722 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ігрові набори