Каталог товарів
Київ
UA

Супермаркет, магазин Smoby Кофейня Coffee Hous (350214)

Характеристики
Супермаркет, магазинВікова група: від 3 роківМатеріал: пластмаса ... Дивитися усі
Опис
Незвичайний і багатофункціональний інтерактивний набір Smoby Кав'ярня Coffee Hous (350214), безсумнівно, захопить дітей в цікаву сюжетно-рольову гру. Він ідеально підходить для використання дітьми старше трьох років. Основний матеріал, який використовувався для виготовлення моделі - пластик. Він відповідає всім сучасним нормам і правилам якості іграшок для дітей. Діти можуть приміряти на себе роль касира, так як комплект оснащений касовим апаратом і пристроєм для зчитування кредитних карток. Можна зварити смачний ароматний кави, скориставшись кав'ярнею з кавоваркою. На поличках стелажів хлопці виявлять різні солодощі, тортики, фрукти та багато іншого. Хочеться додати, що в набір Smoby Кав'ярня Coffee Hous (350214) входять грошові купюри з монетками, а також красиві чашки для еспресо, тарілочки, ложечки і кухлики.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: серпень 2018 р.
Бренд: Smoby
Тип: Супермаркет, магазин
Стать: для хлопчиків/для дівчаток
Вік: від 3 років
Матеріал: пластмаса
Розмір, см: 70х89,6х59,6
Упаковка: 65,5х49,7х20
У комплекті: кав'ярня з кавоваркою, касовим апаратом і пристроєм для кредитних карт, сервірувальним лотком і аксесуарами: грошові купюри і монети, кредитна карта, красиві чашки для еспресо, тарілки, ложки та чашки, торти, солодощі, фрукти і продуктові упаковки
Опис: Ігровий набір зі світловими і звуковими ефектами, який відмінно підійде для сюжетно-рольових ігор. Кав'ярня обладнана електронною касою, кавоваркою, безліччю різних поличок, терміналом для кредитних карт, мікрофоном, калькулятором, а також сканером. На поличках кав'ярні можна розмістити коробочки з продуктами, тістечка та інші предмети з набору. Також в комплекті кав'ярні є посуд, іграшкові денги (монети і паперові купюри).
Характеристики Smoby Кофейня Coffee Hous (350214) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ігрові набори