Каталог товарів
Київ
UA

дитяча кухня Smoby Кухня Hello Kitty Cheftronic (24195)

Характеристики
дитяча кухняВікова група: від 3 роківМатеріал: пластмаса ... Дивитися усі
Опис
Практично будь-яка дівчинка вважає себе маленькою господинею, тому із задоволенням готуватиме своїм лялькам і улюбленим іграшкам з такою чудовою дитячою кухонькою, як Smoby Кухня Hello Kitty Cheftronic (24195). Її розміри становлять 47х29х62 см, а комплектація включає 21 предмет, що значно урізноманітнює гру з Smoby Кухня Hello Kitty Cheftronic (24195), роблячи її тривалою і цікавою. Не можна не відзначити і дизайн такого ігрового набору, який виконаний у біло-рожевих тонах з використанням зображення настільки улюбленої героїні маленької кішечки Hello Kitty. У кухні передбачена як варильна поверхня, так і духова шафа з функцією гриль, є умивальник і вбудована кавомашина. Не можна не відзначити і досить реалістичні звукові та світлові ефекти у Smoby Кухня Hello Kitty Cheftronic (24195), які зуміють викликати у дитини захват.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2013 р.
Бренд: Smoby
Тип: дитяча кухня
Стать: для дівчаток
Вік: від 3 років
Матеріал: пластмаса
Розмір, см: 47х29х62
Упаковка: 53х10х59
У комплекті: 21 аксесуар
Елементи живлення: 3 батареї АА (у комплект не входять)
Опис: Кухня дуже компактна і призначена для установки до стіни, вона не займе багато місця в дитячій кімнаті, а сучасний дизайн не залишить байдужою маленьку господиню! У цьому кухонному наборі є все необхідне і навіть більше - умивальник, духова шафа з функцією і гриль, який буде видавати характерні звук смаження, а при відкритті дверцят духовки. буде загорятися світло! Тут так само є варильна поверхня на чотири конфорки з підсвічуванням і звуками! А ще є вбудована кава-машина, яка буде видавати звук варіщегося кави! Ну і звичайно всі необхідні аксесуари для приготування неповторних дитячих страв - кастрюлкі, ложечки, вилочки, набір продуктів, і навіть курка гриль!
Характеристики Smoby Кухня Hello Kitty Cheftronic (24195) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ігрові набори