Каталог товарів
Київ
UA

Ковдра Devo Home Одеяло демисезонное с зелёным кантом 100х100 (15041)

Характеристики
КовдраКількість предметів: 1Колір: бежевий ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
  Вироблено в Україні
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2021 р.
Бренд: Devo Home
Тип: Ковдра
Кількість предметів: 1
Матеріал, склад: Склад тканини верху/низу: бавовна високої якості. Наповнювач одеяла: 100% натуральне конопляне волокно. Щільність наповнювача: 250 г/м2.
Колір: бежевий
Комплектація (Кількість (шт), розмір (см)):
ковдру: 100х100
подушка: https://devohome.com.ua/baby-breez---podushka-dlya-novorozhdennogo
наматрацник: https://devohome.com.ua/air-namatracnik-iz-naturalnogo-konoplyanogo-volokna-60h120
Опис: Затишне полуторне демісезонне одеяло розміром 140х205 см з наповнювачем з нетканого конопляного волокна призначене для комфортного сну як у теплий, так і в прохолодний сезон. Підходити для підлітків. Можна вкриватися без підковдри. Верх та низ виконані з бавовни високої якості світлого кольору з затишним кантом у біло-зелену клітинку, яка довго зберігає гарний зовнішній вигляд, після багаторазової прання, та свіжий трав'яний аромат. Наповнювач виготовлений із нетканого конопляного волокна, вирощеного без гербіцидів на чистих полях Полтавщини. Волокна конопель мають порожнини, тому добре поглинають піт та неприємні запахи. Одеяло підходить алергікам, бо не містить синтетичних добавок та токсинів. Можна доповнити натуральним пледом-покривалом із конопляного меху від DevoHome або використовувати як одеяло-покривало. *Увага! Колір і відтінок може дещо відрізнятись в залежності від настрою вашого монитору та освітлення. Розмір одеяла: 100х100 см. Склад тканини верху/низу: бавовна високої якості. Наповнювач одеяла: 100% натуральне конопляне волокно. Щільність наповнювача: 250 г/м2. Догляд: прати в щадному режимі за температури 30°С.
Товар на сайті бренду: https://devohome.com.ua/odeyalo-demicezonnoe-c-...
Характеристики Devo Home Одеяло демисезонное с зелёным кантом 100х100 (15041) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитяча постільна білизна та аксесуари