Каталог товарів
Київ
UA

Економічна гра Hobby World Монополия Рик и Морти (503386)

Характеристики
Економічна граВікова група: від 15 роківКількість гравців: від 2 до 6 ... Дивитися усі
Опис
Економічна гра Hobby World Монополія Рік і Морті (503386) - цікаве і захопливе придбання, яке здатне скрасити сімейний вечірнє дозвілля або проведення часу з друзями. Цікава потіха призначена для суперництва 2-6 хлопців старше 15 років. Комплектація Hobby World Монополія Рік і Морті (503386) сповнена різних деталей, необхідних на стратегічних баталій. Вона передбачає ігрове поле з оригінальним оформленням, стопку спеціальних грошей, 2 кубика, 32 унікальних Цитаделі, 12 гублю-боксу, 6 колекційних елементів і карток різних призначень. Наявність правил гри значно спростить процес розваги. Головне завдання гравців скупити якомога більше локацій, що приносять дохід, а також привести до банкрутства всіх своїх суперників.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: червень 2019 р.
Бренд: Hobby World
Тип: Економічна гра
Вік: від 15 років
Серія: монополія
Призначення: для всієї родини, для компанії
Кількість гравців: від 2 до 6
Мова: російська
Розмір, см: карти - 5,6 х 8,7
Розмір упаковки, см: 40,2 х 26,8 х 5,3
Матеріал: пластик, картон
У комплекті: ігрове поле, 6 колекційних деталей, 28 карток на право власності, 16 карток Міжпросторового кабельного ТБ, 16 карток Пора Шфівтануться !, 2 кубика, 32 унікальних Цитаделі, 12 унікальних гублю-боксів, 1 стопка грошей МОНОПОЛІЇ, правила гри.
Країна реєстрації бренду: Росія
Опис: Приєднуйтесь до Ріку, Морті і Смітів. Купуйте, продавайте і обмінюйте локації в мультивселенной, включаючи Вимірювання Кромулона, Газорпазорп і Планету кота Сквончі (ну і, звичайно, не обійшлося без місць на нашій Землі). У комплекті колекційні деталі, Цитаделі, гублю-бокси і багато іншого! Це "Монополія" в дусі Ріка і Морті.
Характеристики Hobby World Монополия Рик и Морти (503386) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Настільні ігри