Каталог товарів
Київ
UA

Стратегічна гра Hobby World Ужас Аркхема. Карточная игра (181911)

Характеристики
Стратегічна граВікова група: від 14 роківКількість гравців: від 1 до 4 ... Дивитися усі
Опис
Стратегічна гра Hobby World Жах Аркхема. Карткова гра (181911) призначена для командного азартного дозвілля в колі друзів або сім'ї. Захоплююча розвага рекомендується хлопцям старше 14 років. Вона впливає на розвиток пам'яті, концентрацію уваги і логічне мислення. Чудовий комплект багатий деталізацією. Він включає в себе: по 5 карт і міні-карт сищиків, карти сценаріїв в кількості 110 і гравців - 119, а ще жетонів ресурсів - 30, хаосу - 44, жаху - 18, ран - 27 і доказів / безвиході - 30. Ознайомитися з правилами і завданнями допоможуть інструкція, довідник і книга сценаріїв. Купуючи нову коробку з цікавою грою Hobby World Жах Аркхема. Карткова гра (181911), користувачі можуть вдосконалити колоди, а значить процес ставати більш цікавим і цікавим.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2018 р.
Бренд: Hobby World
Тип: Стратегічна гра
Вік: від 14 років
Призначення: для всієї родини, для компанії
Кількість гравців: від 1 до 4
Тривалість гри: 60-120 хвилин
Мова: російська
Розмір, см: карта - 6,3х8,9
Розмір упаковки, см: 25,5х25,5х6,2
Матеріал: картон, пластик
У комплекті: правила гри, довідник, книга сценаріїв, 5 карт сищиків, 5 міні-карт сищиків, 110 карт сценаріїв, 119 карт гравців, 30 жетонів ресурсів, 44 жетона хаосу, 18 жетонів жаху, 27 жетонів ран, 30 жетонів доказів / безвиході
Країна реєстрації бренду: Росія
Опис: У сонному містечку Аркхем, штат Массачусетс, жменька відважних детективів намагається зірвати покрив таємниці зі зловісною загрози, що нависла над людством. Але справа їх смертельно небезпечно! Незліченні жахи потойбічного світу, і сміливцям доведеться постаратися, щоб вижити і зберегти хоча б залишки розуму. Карткова версія "Жаху Аркхем" - це командна гра для одного-двох учасників, які в ролі детективів будуть розгадувати оглушливі потойбічні таємниці. Купивши другу коробку, Ви зможете грати втрьох і вчотирьох. Кожна партія стане главою загальної історії, і прийняті вами рішення рано чи пізно відгукнуться несподіваними наслідками. Для "Жаху Аркхем" регулярно випускаються нові карти і пригоди, які дозволять вам вдосконалити колоди з цього базового набору або створити з нуля власні. Стародавні чекають. Чи зможемо ми розкрити їх таємниці і залишитися в живих, щоб розповісти про них?
Характеристики Hobby World Ужас Аркхема. Карточная игра (181911) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Настільні ігри