Каталог товарів
Київ
UA

створення пристроїв 4M Собери магнитную сигнализацию для двери (00-03440)

Характеристики
створення пристроївВікова група: від 5 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2021 р.
Бренд: 4M
Тип: створення пристроїв
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Розмір упаковки, см: 22х17х6
У комплекті: Частина A: підстава; Частина B: кришка; Частина C: магніт; Частина D: держатель магніту; Частина E: комплект пластин з вушками; Частина F: кришка батарейного відсіку; Частина G: клейка стрічка; Частина H: металевий диск; Частина I: клемні кришки - 3 шт.; Частина J: гвинти - 3 шт.; Частина K: гвинти з шайбою - 2 шт.
Елементи живлення: 2 батарейки типу ААА
Опис: Збери магнітну сигналізацію для дверей 4M - це набір для досліджень із серії Kidz Labs (дитяча лабораторія) для хлопчиків і дівчаток 5-7 років. Зберіть з деталей в наборі сигналізацію по інструкції (всього 11 пунктів з малюнками) і обладнайте свою кімнату корисним пристроєм. Ця магнітна сигналізація видає звуковий сигнал при відкритті дверей, щоб попередити вас про проникнення в приміщення. Додатково потрібні: 2 батарейки AAA, невелика хрестова викрутка.
Товар на сайті бренду: https://www.4m-ind.com/product/magnetic-alarm/
Характеристики 4M Собери магнитную сигнализацию для двери (00-03440) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Наукові ігри, дослідження, досліди