Каталог товарів
Київ
UA

Досліди, експерименти Science Agents Большая химическая лаборатория (45043)

Характеристики
Досліди, експериментиВікова група: від 8 років ... Дивитися усі
Опис
Science Agents Велика хімічна лабораторія (45043) - це добре продумана до найдрібніших деталей і елементів велика хімічна лабораторія, яка не залишить жодну дитину байдужим і зможе заманити його увагою на тривалий час. Дана лабораторія орієнтована на дітей від 8 років і старше. Ваша дитина зможе зануритися в світ цікавого і захоплюючого, проводячи свої перші пізнавальні досліди, адже в комплектацію для цього входить все необхідне від пробірок до лакмусових папірців. Крім цього, ви разом з юним експериментатором зможете провести 43 різноманітних наукових дослідження, чим значно розширите пізнання в області хімії. Science Agents Велика хімічна лабораторія (45043) стане ідеальний подарунком для юного дослідника, так як розвиває інтелект, уважність, спостережливість і мислення дитини.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2018 р.
Бренд: Science Agents
Тип: Досліди, експерименти
Тематика: Хімія
Вік: від 8 років
Матеріал: немає даних
У комплекті: хімічні компоненти: порошок соку червонокачанної капусти, сода харчова, полімери, натрій карбонат, кислота лимонна, кальцій хлорид, харчові барвники: червоний, жовтий, синій; пробірки (3 шт.), підставки для пробірок (3 шт.); мірна ложка двостороння; паличка для розмішування, піпетка; пластикові стакани (6 шт.); мірний стаканчик; чашка Петрі; ватяні палички (4 шт.); лакмусові папірці (4 шт.); захисні окуляри; кольорова інструкція-комікс
Опис: Це набір наукових експериментів, що імітують хімічну лабораторію. У кольоровій інструкції-коміксі розповідаються пригоди друзів в лабораторії. Виконуючи експерименти, вони вивчають особливості хімічних речовин і досліджують їх реакції. 43 наукові експерименти включають різні дії для проведення досліджень. В ігровій формі дитина легко проведе експерименти, розроблені на основі концепції навчання STEM - поєднання науки, технологій, інжинірингу та математики.
Характеристики Science Agents Большая химическая лаборатория (45043) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Наукові ігри, дослідження, досліди