Каталог товарів
Київ
UA

Розвиваючий килимок Bright Starts Kids II Веселая игра (11154)

Характеристики
Розвиваючий килимокРозмір: 76х76 смМатеріал: текстильКомплектація: килимок, 2 дуги, 4 ... ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: вересень 2017 р.
Бренд: Bright Starts
Тип: Розвиваючий килимок
Характеристики
Форма: квадратна
Розмір, см: 76х76
Матеріал: текстиль
Колір: бірюзовий
Вікова категорія: від народження
Категорія розвитку: моторика рук, координація рухів, зорова фіксація на предметах, слухове сприйняття, хапальний рефлекс
Особливості
Ігрові дуги: є
Бортики: є
Подушка: немає
Музичний супровід: немає
Живлення: немає
Комплектація: килимок, 2 дуги, 4 іграшки, 10 пластикових м'ячиків
Опис: Даний багатофункціональний гімнастичний центр, виконаний в яскравому забарвленню, стане першим імпровізованим спортзалом для вашого малюка. Він включає в себе масу цікавих іграшок - плюшевий слон зі звуковими ефектами - дзвенить при русі, кругла брязкальце з кольоровими намистинами, безпечне дзеркальце для самоізученія, прорезиваетель в формі листочка, які потішать його. Завдяки своїм розмірам, в килимку буде просторо навіть крупному дитині. Даний килимок адаптується до потреб зростаючого дитини. Він є ігровим килимком для новонародженого і підходить для активних ігор малюків, а також може бути басейном з м'ячиками для більш дорослої дитини. Сітчасті стінки килимка можна регулювати за вашим бажанням - вони піднімаються і опускаються. У піднятому положенні вони виступають в ролі бар'єру і допомагають утримувати м'ячики і інші іграшки в ігровій зоні малюка.
Характеристики Bright Starts Kids II Веселая игра (11154) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі килимки