Каталог товарів
Київ
UA

Розвиваючий килимок Yookidoo Сказочная страна (25289)

Характеристики
Розвиваючий килимокМатеріал: текстильКомплектація: килимок, 2 дуги, 3 ... ... Дивитися усі
Опис
Світ вашого малюка буде таким цікавим і веселим, коли він почне його вивчати разом з функціональним розвиваючим килимком Yookidoo Казкова країна (25289). Дана модель овальної форми виготовлена з якісного м'якого текстилю для діток першого року життя. Барвистий і яскравий окрас з цікавими дитячими малюнками викличуть у дитини позитивні емоції. Не може не порадувати музична рухаюча по знімному треку машинка, яка може їздити між дугами або самій ігровій поверхні. Гучність і швидкість двох музичних супроводів машинки можна регулювати. Потрібно відзначити, що до знімних дуг кріпляться брязкальця, безпечне дзеркальце і прорізувачі для зубів. Використання їх поза килимком також можливо. Компактний і зручний розвиваючий килимок Yookidoo Казкова країна (25289) стане відмінним тренажером для подальшої активності дитини.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2018 р.
Бренд: Yookidoo
Тип: Розвиваючий килимок
Характеристики
Форма: овальна
Розмір, см: немає даних
Матеріал: текстиль
Колір: блакитний/зелений
Вікова категорія: від народження
Категорія розвитку: моторика рук, координація рухів, зорова фіксація на предметах, слухове сприйняття, хапальний рефлекс
Особливості
Ігрові дуги: є
Подушка: немає
Музичний супровід: є
Живлення: 3хААА
Комплектація: килимок, 2 дуги, 3 іграшки, люстерко, автомобільний трек
Опис: М'який і приємний на дотик килимок Казкова країна має 2 режиму музичного супроводу: веселий і спокійний. Під час руху машинки звучить приємна музика, швидкість і гучність звучання музичної машинки можна регулювати. Брязкальця і ??дзеркало за допомогою кілець підвішуються на дугу, ними можна грати окремо або брати з собою на прогулянки, закріпивши на візку.
Характеристики Yookidoo Сказочная страна (25289) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі килимки