Каталог товарів
Київ
UA

Стільчик-люлька Oribel COCOON DELICIOUS розовое безе (OR206-90013)

Характеристики
Стільчик-люлькаМатеріал: пластикВага: 9,75 кгНахил спинки: 3 положенняПоложення по висоті: такНаявність коліс: єКолір: рожевий ... Дивитися усі
Опис
Oribel COCOON DELICIOUS є комфортний і зручний стільчик-люльку, який стане ідеальним вибором для годування дітей, починаючи з 6 місяців і до 20 кг. Дана модель регулюється за нахилом спинки в 3-х положеннях, що дозволить вашому малюкові не тільки зручно в ньому їсти, а й відпочити. Також його можна відрегулювати і по висоті, що дозволить маленькому члену сім'ї трапезувати з дорослими за одним столом. Не менш порадує і якісне виготовлення з міцного пластику, так що у вас не виникне труднощів з очищенням від різних забруднень. Додатково Oribel COCOON DELICIOUS для зручності оснащене підніжкою і п'ятиточкові ремені безпеки, які захистять дитину від падіння, навіть якщо він раптом в ньому заснув. На передніх ніжках розташовані два коліщатка, які дозволять вам без проблем пересувати стільчик в приміщенні, а також він досить легко і компактно складається і стійкий у вертикальному положенні, що вирішить питання з його зберіганням і транспортуванням.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: червень 2018 р.
Бренд: Oribel
Тип: Стільчик-люлька
Матеріал: пластик
Вік: від 6 міс
Розміри
Розмір в розкладеному вигляді, см: 81х106
Розмір в складеному вигляді, см: немає даних
Вага, кг: 9,75
Особливості стільчика
Ремінь безпеки: 5-ти точковий
Нахил спинки: 3 положення
Положення по висоті: так
Підставка для ніжок: так
Піднос-стільниця: є
Загальні характеристики
Наявність коліс: є
Блокування коліс: немає даних
Кошик для речей: немає
Колір: рожевий
Характеристики Oribel COCOON DELICIOUS розовое безе (OR206-90013) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Стільчики для годування