Каталог товарів
Київ
UA

додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа Homytex Водовідштовхувальний чохол на 2х місцевий диван Чорний, Чорний (HT-384826)

Характеристики
додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2024 р.
Бренд: Homytex
Комплектуючі для ліжок, диванів, крісел: додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа
Опис: Надайте своєму дивану неперевершений вигляд і надійний захист з водовідштовхувальними (непромокальними) чохлами для м'яких меблів - дивани та крісла Homytex. Елегантний і поблажливий однотонний колір даних чохлів неодмінно додасть розкішну привабливість вашого інтер'єру. Водовідштовхувальні (непромокальні) чохли виготовлені з міцного і м'якого трикотажного-жаккардового полотна високої еластичності, (ця оновлена нова версія яка використовує високоякісну лайкру для міцності), чохли мають візерунок в дрібну клітку. Простата в установці: просто заправте зайву тканину в зазор між спинкою і зоною сидіння, в комплекті до чохлам входять фіксатори (палички) які допоможуть легко зафіксувати чохол на вашому дивані, рекомендується для шкіряного і тканинного дивана Супер м'який і зручний чохол для дивана допоможе зберегти вашу меблі в чистоті і комфорті. Захистіть свій диван від розливів, плям і пошкоджень, при цьому додайте розкішний і чарівний вид вашого будинку. Дуже добре підходить для будинку з дітьми і домашніми тваринами. Догляд: Машинне прання для легкого догляду та обслуговування, в теплій воді, для м'якого циклу, не використовуйте відбілювач і праска! Матеріал: Трикотаж-жатка Матеріал: 100% Поліестер Розмір: стандартний диван 2х 145 * 185 см. Пошиття: З гумкою по всьому периметру Виробництво: HomyTex Упаковка: ПВХ пакет
Характеристики Homytex Водовідштовхувальний чохол на 2х місцевий диван Чорний, Чорний (HT-384826) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Комплектуючі для меблів