Характеристики
Товар додано: вересень 2024 р.
Бренд: | MHW-3BOMBER |
для бару: | молочник-пітчер |
Додатково | |
Матеріал: | нержавіюча сталь |
Опис: | Пітчер MHW-3BOMBER TURBO 350 мл Prussian Blue Загальні характеристики Пітчера Об'єм: 350 мл. Матеріал: Stainless Steel 304 Зливний носик: Так Ручка: Так Підходить для Латте-арт: Так Бренд MHW-3Bomber Колір Синій Пітчер MHW-3Bomber Пітчер - один з головних Помічників баріста. Без нього приготувати молочні напої неможливо. Але як вибрати хороший пітчер для збивання молока? Що таке пітчер молочник для збивання молока? Кожен барист має пітчер або, як його ще називають, джаг, іноді говорять просто молочник. Це спеціалізований девайс, головне призначення якого – збивання молока та отримання гарної пінки. Сам процес використання молочника дуже простий. Бариста наливає молоко і поміщає капучинатор кавоварки всередину судини під певним кутом і на певну глибину. Гаряча пара розігріває і збиває молоко в піну. Найважливішим моментом на який потрібно звернути увагу при роботі з пітчером – температура молока. Потрібно не просто нагріти його, а й не допустити закипання. Діапазон температур у цьому випадку - не нижче 70 і не вище 80 градусів. Бариста-початківці використовують спеціальні термометрію для нагрівання молока, професійні ж орієнтуються на свій досвід і відчуття. Іноді можна зустріти пітчер із вбудованою шкалою температури. Рекомендується використовувати охолоджений пітчер для збивання, щоб піна вийшла щільнішою Пітчери бувають з різних матеріалів Джаг виготовляють з різних матеріалів: нержавіюча сталь, кераміка, скло, алюміній, пластик. При виборі такого виробу важливо враховувати теплопровідність матеріалу. Збивання молока передбачає контроль температури. Теплопровідність матеріалу забезпечує оптимальні умови. Найпрактичніший і найпопулярніший матеріал це нержавіюча сталь. Вона не лише утримує температуру, а й довговічна. Нержавіюча сталь не боїться механічних пошкоджень. До того ж, на неї ніяк не впливають різкі перепади температури, чого не можна сказати про скло або кераміку. Деякі пітчери додатково покривають шаром тефлону. Воно добре тим, що молоко після нагрівання не пристає до стін і не пригорає. Але в телефоні є свої мінуси, його легко пошкодити, він швидко втрачає свої властивості. Ще один важливий параметр вибору пітчера - товщина його стінок. Велика товщина буде чудовим вибором для досвідчених баріста або всіх, хто має під рукою спеціальний термометр. Товстий метал забезпечує швидке акумулювання тепла у процесі збивання. Він зберігає форму і пишність піни, дозволяє зробити її вищою і щільнішою. Моделі з тонкими стінками підходять бариста-початківцям. Вони доступніші за ціною. Тонкі стінки дозволяють легко визначити температуру молока, на дотик, просто торканням руки. Так новачки будуть впевнені, що контролюють процес та не допускають перегріву. Об'єм пітчера для молока Що ж до обсягу, то в цьому випадку вибір залежить від самого бариста залежно який напій ви робите або яку кількість молока вам потрібно збити за один раз. Діапазон розмірів – від 150 мл до 1 літра. Все залежить від кількості порцій кави, яку потрібно приготувати за короткий термін. Найпопулярніші розміри 350 та 600 мілілітрів. В ідеалі ви за раз готуєте молоко для одного напою. Якщо ж ви використовуєте, великий пітчер відразу на кілька порцій може вийти два різні напої по консистенції. |
Характеристики MHW-3BOMBER Пітчер TURBO 350 мл Prussian Blue (P6012BL) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).