Каталог товарів
Київ
UA

Набір ножів з 7 предметів BergHOFF Geminis 1307140

Характеристики
Набір ножів з 7 предметівЛезо: нержавіюча сталь, X30Xr13, твердість 52 RHCРуків'я: пластик ... Дивитися усі
Опис
Набір ножів BergHOFF Geminis 1307140, завдяки своєму дизайну в чорному кольорі, відмінно впишеться в інтер'єр вашої кухні. У набір входять: ніж універсальний 12.5 см, кухарський, для хліба, м'яса, чищення овочів і ножиці для розробки птиці. Ножі й ножиці виготовлені з харчової сталі, яка відрізняється високою міцністю, не іржавіє, а ручна заточка допоможе їм не тупитися тривалий час. Рукоятки дуже зручні і мають міцне пластикове покриття, яке не ковзає і стійке до ушкоджень. Завдяки гарному балансуванню, ножі BergHOFF Geminis 1307140 дуже зручні в роботі, а ваша рука не втомиться. Також в набір входить дерев'яна підставка чорного кольору, яка має привабливий зовнішній вигляд і дозволить зберігати всі ножі в одному місці і належному стані.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: січень 2018 р.
Бренд: BergHOFF
Тип: Набір ножів з 7 предметів
Характеристики ножів
Матеріал леза: нержавіюча сталь, X30Xr13, твердість 52 RHC
Матеріал рукоятки: пластик
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
універсальний/кухонний: 1 (12,5 см)
кухарський: 1 (20 см)
для м'яса: 1 (20 см)
для чищення овочів: 1 (8,5 см)
для хліба: 1 (20 см)
Інше
підставка/дошка: дерево
ножиці: 1
Опис: У набір входить декілька ножів, які, як правило, повинні завжди бути під рукою у кожної господині - це універсальний ніж, кухарський, а також спеціальні ножі для хліба, масла, для очищення, а також м'яса. Крім того, є спеціальні ножиці для розробки птаха. Леза ножів заточені вручну й довго зберігають гостроту. Ергономічна форма рукоятки з виїмками зручно лягає в руку. Накладка на рукоятці ножа виконана з пластика, який відрізняється особливою міцністю: не боїться ударів і подряпин, в руці не ковзає. Лезо і рукоятка ножа прекрасно збалансовані. Ножі вставлені в колоду, зроблену з міцної деревини, мають неслизьку платформу, яка забезпечує додаткову стійкість. Не вимагають особливого догляду, легко чистяться. Рекомендується ручне миття.
Характеристики BergHOFF Geminis 1307140 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ножі кухонні