Каталог товарів
Київ
UA

Сковорода звичайна BergHOFF Leo 3950171

Характеристики
Сковорода звичайнаДіаметр: 28 смМатеріал корпусу: алюмінійАнтипригарне покриття: Ferno GreenКришка: скляна з силіконовим ободком і отвором для зливу води ... Дивитися усі
Опис
Сковорода звичайна BergHOFF Leo 3950171 з'єднує в собі вдалу дизайнерську розробку конструкції і комфортну функціональність. Особливо оцінять її можливості любителі страв азіатської кухні, для яких важлива хрустка скоринка на їжі. Обсяг моделі діаметром 28 см і висотою 8,5 см становить 4,2 літра. Її можна застосовувати з будь-якими типами плит, в тому числі індукційними. Посуд виготовлений з легкого міцного і теплопровідного алюмінію, покритого антипригарним матеріалом Fernogreen. Для готування не потрібно багато масла або жиру, тому їжа виходить більш здоровою і корисною. Бакелітова ручка виробу має високу термостійкість і позбавляє від необхідності використовувати прихвати. Сковорода звичайна BergHOFF Leo 3950171 укомплектована прозорою скляною кришкою, на якій є зручна Т-подібна ручка і силіконовий обідок з отвором для зливу.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2019 р.
Бренд: BergHOFF
Тип: Сковорода звичайна
Діаметр, см: 28
Матеріал корпусу: алюміній
Антипригарне покриття: Ferno Green
Кришка в комплекті: скляна з силіконовим ободком і отвором для зливу води
Матеріал ручки: бакеліт
конструкція ручки: нез'ємна
Тип джерела тепла:
?
індукційні, газові, електро, склокерамічні, галогенові
Колір: сірий
Додатково: Обсяг 4,2 л. Висота 8,5 см. Висота з кришкою 13,5 см.
Країна реєстрації бренду: Бельгія
Товар на сайті бренду: https://berghoffworldwide.com/bgh_en_int/pots-p...
Характеристики BergHOFF Leo 3950171 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Сковороди