Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Case Logic LARI-115 / hudson (3203319)

Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 28x23x48 смВідділення для ноутбука: так (15,6 ")Матеріал: поліестерКолір: hudson ... Дивитися усі
Опис
Сучасний міський рюкзак Case Logic LARI-115 відрізняється зручністю в експлуатації, а також має широке застосування, що по достоїнству буде оцінений будь-яким користувачем в процесі експлуатації. Дана модель такого необхідного і стильного аксесуара для активних людей виконана з якісної фурнітури і поліестеру, що гарантує цілісність вмісту рюкзака і тривалий термін експлуатації. Для правильного і рівномірного розподілу ваги рюкзак оснащений зручною вентильованого спинкою, регульованими м'якими плечовими лямками і зручною ручкою для перенесення в руках. Порадує і ущільнене м'яке відділення для ноутбука, діагоналлю до 15,6 дюйма, а також накладна кишеня для планшета до 10,1 "і внутрішню кишеню на блискавці для зберігання дрібних аксесуарів. Особливістю Case Logic LARI-115 є те, що закривається він за допомогою мотузки -затяжкі, а також кришки, яка застібається на лицьовій частині за допомогою надійних кнопок, завдяки чому збереже речі в безпеці і забезпечить легкий доступ до них.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: червень 2016 р.
Бренд: Case Logic
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: немає даних
Вага, г: 600
Розмір, см: 28x23x48
Основний матеріал: поліестер
Оснащення:
Наявність пояса: немає
Система підвіски: регульовані плечові лямки
Наявність каркаса (тип): немає
Система вентиляції спини: немає даних
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: так (15,6 ")
Спеціальні кріплення для спорядження: немає
Стать: унісекс
Колір: hudson
Додаткові характеристики: Відділення з щільною м'якою підкладкою надійно захищає ноутбук (підходить для ноутбуків з діагоналлю екрану до 15,6 дюйма). Спеціальний накладна кишеня для планшетів з діагоналлю екрана 10,1 ". Передня кишеня на блискавці збереже ваші речі в безпеці і забезпечить легкий доступ до них. Внутрішня кишеня на блискавці для зберігання дрібних аксесуарів. Затягує шнурок під кришкою забезпечує захист предметів. Модні кольорові вставки і спеціальний внутрішній візерунок. Довговічний поліестер щільністю 600 ден з водовідштовхувальним покриттям. Кріплення для ремінців, розміщені в формі сітки, дозволяють переносити капелюх або кросівки зовні рюкзака
Товар на сайті бренду: https://www.caselogic.com/ru-ru/ua/products/lap...
Характеристики Case Logic LARI-115 / hudson (3203319) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки