Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule Crossover 2 Backpack 30L / Forest Night (3203837)

модель з лінійки Thule Crossover 2 Backpack 30L
Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 47х32х24 смОб'єм: 30 лВідділення для ноутбука: так (15,6 ")Матеріал: нейлонКолір: Forest Night ... Дивитися усі
Опис
Рюкзак Thule Crossover 2 Backpack 30L стане прекрасним вибором для тих, хто регулярно переносить з собою багато речей, приладдя та інших аксесуарів. Стильний місткий рюкзак пошитий з нейлону, який володіє чудовими вологовідштовхувальними властивостями, відмінно зберігає колір і не витирається під час частого використання, не вимагає особливих умов догляду і зберігання, швидко висихає. Варто відзначити, що виріб складається з двох великих відділень - основного і додаткового, де можна помістити ноутбук діагоналлю не більше 15,6 "або планшет. Спереду є вертикальний накладна кишеня на блискавки і невеликий горизонтальний кишеньку для дрібних предметів. Продуманий каркас, яким продубльована підвісна система, забезпечує точний розподіл ваги і високу комфортність. З боків розташовані накладні кишені для пляшок, парасольок і інших приналежностей.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2019 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 30
Вага, г: 1340
Розмір, см: 47х32х24
Основний матеріал: нейлон
Оснащення:
Наявність пояса: немає
Система підвіски: регульовані плечові лямки
Наявність каркаса (тип): немає даних
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: так (15,6 ")
Спеціальні кріплення для спорядження: немає
Стать: унісекс
Колір: Forest Night
Додаткові характеристики: У ударопрочном термоформованной відділенні SafeZone з застібається на блискавку кишенею для зберігання все невеликі предмети надійно захищені. Спеціальне відділення з м'якою підкладкою і запатентованою конструкцією SafeEdge для захисту ноутбука.Удобно розмістіть невелику електроніку і аксесуари на передній панелі за допомогою накладних кишень, еластичних петель, сітчастого кишені з блискавкою і системою управління шнуром PowerPocket для зарядки пристроїв під час руху. Спеціальний футляр з м'якою підкладкою для зберігання і захисту планшета з діагоналлю екрана 10,1 ''. У головному відділенні передбачені карман на блискавці і великий накладна кишеня для роздільного зберігання речей. Місткі бічні кишені на блискавці для пляшок з водою і парасольок. Карман з блокуванням на основі радіочастотної ідентифікації (RFID) для захисту документів і персональних даних. Спеціальна панель для надійного кріплення рюкзака до валізи на коліщатках. Міцна конструкція з виступаючими вставками для додаткового захисту, легкий, зносостійкий матеріал і великі застібки-блискавки №10.
Характеристики Thule Crossover 2 Backpack 30L / Forest Night (3203837) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки