Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule Crossover 21L / Black (3201751)

Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 45,5х30х29 смОб'єм: 21 лВідділення для ноутбука: так (15")Матеріал: нейлонКолір: Black ... Дивитися усі
Опис
Thule Crossover 21L - міський рюкзак, який оцінять любителі комфорту. Дана модель поєднує в собі місткість і функціональність. В основному відділенні передбачено захищений відсік для ноутбука 15", а також додаткове відділення для планшета, доступ до якого можливий через задню панель рюкзака без відкриття головного відсіку. Додаткові кишені на блискавці дозволяють отримати миттєвий доступ до розташованих в них предметів - будь то мобільний телефон або сонцезахисні окуляри в спеціальному захищеному відсіку SafeZone, дрібні предмети в передньому або бічних кишенях, або пляшка з водою, яка зручно розміститься в спеціальному відсіку збоку. Максимальний комфорт при носінні створюють повітряні канали на спинці, що забезпечують систему вентиляції, і дихаючі регульовані ремені для грудної стяжки. Водонепроникна, легка і міцна тканина в моделі Thule Crossover 21L не тільки захистить ваші речі від дощу, але і забезпечить легкий догляд за рюкзаком - забруднення легко видаляються вологою ганчіркою.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: квітень 2016 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 21
Вага, г: 1090
Розмір, см: 45,5х30х29
Основний матеріал: нейлон
Оснащення:
Кишеня для ноутбука: так (15")
Стать: унісекс
Колір: Black
Додаткові характеристики: Внутрішній відділ з м'якою прокладкою підійде для MacBook Pro 15 або ноутбука. Окрема кишеня з м'якою підкладкою для iPad. У стійкому до ударів відділенні SafeZone для сонячних окулярів і тендітних речей є спеціальний кишеню для телефону. Відділення SafeZone можна закрити на замок, а якщо потрібно звільнити додатковий простір, можна повністю прибрати його. Перфоровані наплічні ремені з EVA з сітчастим покриттям і м'яка задня подушка зі спеціальними порами, що пропускають повітря, створюють відчуття комфорту і дозволяють вашій спині «дихати». Бічні сітчасті кишені з двох сторін призначені для зберігання пляшок і аксесуарів.
Товар на сайті бренду: https://www.thule.com/ru-ru/ru/backpacks/laptop...
Характеристики Thule Crossover 21L / Black (3201751) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки