Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule EnRoute Triumph 2 21L / mikado (3203385)

Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 44х31х29 смОб'єм: 21 лВідділення для ноутбука: так (15")Матеріал: нейлонКолір: mikado ... Дивитися усі
Опис
Міський рюкзак Thule EnRoute Triumph 2 21L стане хорошим супутником в повсякденному житті, легко вміщуючи найбільш необхідні для Вас речі. У Thule EnRoute Triumph 2 21L є добре захищене відділення для ноутбука, розмір по діагоналі якого не перевищує 15 дюймів. Також в ньому є відділення для окулярів і смартфона, інші різноманітні кишені і потаємні кріплення для додаткового спорядження, а також органайзер і ефективна система вентиляції в області спини. Не менш порадує і анатомічна форма плечових лямок, які можна легко регулювати, підбираючи оптимальні параметри під себе, разом з грудною стяжкою, для більш міцної фіксації і рівномірного розподілу навантаження на спину користувача, роблячи Thule EnRoute Triumph 2 21L практично невідчутним навіть при повному заповненні його 21 л.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: квітень 2017 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 21
Вага, г: 820
Розмір, см: 44х31х29
Основний матеріал: нейлон
Оснащення:
Наявність пояса: немає
Система підвіски: регульовані анатомічні плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): немає
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: так (15")
Спеціальні кріплення для спорядження: немає
Стать: унісекс
Колір: mikado
Додаткові характеристики: Відділення для ноутбука з конструкцією SafeEdge і додатковий чохол для планшета з м'якою підкладкою. У ударопрочном відділенні SafeZone для сонячних окулярів і тендітних речей є спеціальний кишеню для телефону. Велике основне відділення дозволяє зберігати ваше спорядження окремо від електроніки. Карман за переднім клапаном для швидкого і зручного доступу. Потаємні кріплення зі світловідбиваючими деталями. Панель-органайзер забезпечить надійне зберігання і швидкий пошук дрібних предметів.
Характеристики Thule EnRoute Triumph 2 21L / mikado (3203385) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки