Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule Lithos Backpack 16L / Blue/Black (3204271)

модель з лінійки Thule Lithos Backpack 16L
Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 28х20х42 смОб'єм: 16 лВідділення для ноутбука: так (15")Матеріал: Polyester RipstopКолір: Blue / Black ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2020 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 16
Вага, г: 650
Розмір, см: 28х20х42
Основний матеріал: Polyester Ripstop
Оснащення:
Наявність пояса: немає
Система підвіски: регульовані плечові лямки
Наявність каркаса (тип): немає
Система вентиляції спини: немає
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: так (15")
Спеціальні кріплення для спорядження: для ліхтарика
Стать: унісекс
Колір: Blue / Black
Додаткові характеристики: Ємний кишеню з м'якою підкладкою для зберігання ноутбука. Спеціальний накладна кишеня для захисту планшета з діагоналлю екрана 10,1 дюйма. Головне відділення закривається регульованою застібкою-клапаном, яка додатково фіксується пряжкою з 9 гачками, для збереження ваших речей. Внутрішній карман із застібкою-блискавкою для аксесуарів. Бічна кишеня для зберігання пляшки з водою. У зовнішньому потаємній кишені зручно зберігати невеликі предмети. М'яка задня панель і наплічні ремені забезпечують комфорт при перенесенні. Залишайтеся помітними в умовах низької освітленості завдяки вбудованій точці кріплення проблискового ліхтаря. Завдяки системі регулювання ременів зайві ремінці неоплачених ременів надійно закріплюються і не заважають.
Характеристики Thule Lithos Backpack 16L / Blue/Black (3204271) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки