Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule Lithos Backpack 16L / Rooibos/Forest Night (3203821)

модель з лінійки Thule Lithos Backpack 16L
Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 28x20x42 смОб'єм: 16 лВідділення для ноутбука: так (15")Матеріал: Polyester RipstopКолір: Rooibos / Forest Night ... Дивитися усі
Опис
Thule Lithos Backpack 16L є функціональний і зручний міський рюкзак, об'ємом 16 л, який виконаний з високоякісного матеріалу Polyester Ripstop і надійної фурнітури, витримує великі вагові навантаження і не дозволить волозі і сонячним променям потрапити всередину, завдяки чому вміст рюкзака не постраждає. Стильне виріб, розміром 28х20х42 см, стане відмінним вибором для людей, які ведуть активний спосіб життя, студентам та іншим користувачам. Варто зазначити, що представлена модель для комфортного пересування має зручні м'які плечові лямки, які з легкістю регулюються під зріст конкретного користувача. Місткість речей, аксесуарів і ноутбука, діагоналлю не більше 15 дюймів, забезпечується за рахунок місткого відділення, яке має зональне розділення, а також бічної кишені для пляшки з водою. Особливістю Thule Lithos Backpack 16L є те, що для надійності й схоронності ваших речей, головне відділення закривається регульованою застібкою-клапаном, яка додатково фіксується пряжкою з 9 гачками.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2019 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 16
Вага, г: 650
Розмір, см: 28x20x42
Основний матеріал: Polyester Ripstop
Оснащення:
Наявність пояса: немає
Система підвіски: регульовані плечові лямки
Наявність каркаса (тип): немає
Система вентиляції спини: немає
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: так (15")
Спеціальні кріплення для спорядження: для ліхтарика
Стать: унісекс
Колір: Rooibos / Forest Night
Додаткові характеристики: Ємний кишеню з м'якою підкладкою для зберігання ноутбука. Спеціальний накладна кишеня для захисту планшета з діагоналлю екрана 10,1 дюйма. Головне відділення закривається регульованою застібкою-клапаном, яка додатково фіксується пряжкою з 9 гачками, для збереження ваших речей. Внутрішній карман із застібкою-блискавкою для аксесуарів. Бічна кишеня для зберігання пляшки з водою. У зовнішньому потаємній кишені зручно зберігати невеликі предмети. М'яка задня панель і наплічні ремені забезпечують комфорт при перенесенні. Залишайтеся помітними в умовах низької освітленості завдяки вбудованій точці кріплення проблискового ліхтаря. Завдяки системі регулювання ременів зайві ремінці неоплачених ременів надійно закріплюються і не заважають.
Характеристики Thule Lithos Backpack 16L / Rooibos/Forest Night (3203821) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки