Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule Subterra 30L / Dark Shadow (3203417)

модель з лінійки Thule Subterra 30L
Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 32х23х50 смОб'єм: 30 лВідділення для ноутбука: так (15,6")Матеріал: нейлон (800 ден)Колір: Dark Shadow ... Дивитися усі
Опис
Місткий і міцний міської рюкзак Thule Subterra 30L володіє чудовим функціоналом, що по достоїнству буде оцінений в процесі активного користування. Дана модель ідеально підходить як для експлуатації в межах міста, так і для їзди на велосипеді, подорожей. Рюкзак має два практичними відділеннями на блискавках. Так, в одному зручно і безпечно переносити планшет або ноутбук до 15,6 дюймів, папку формату А4, а для дрібних аксесуарів передбачений карман на блискавці. Друге відділення має безліч відділень-органайзерів для смартфона, power bank, ручок та іншого. У боковій кишені на блискавці зручно зберігати невеликі предмети або розміщувати пляшку з водою. Для надійного кріплення на ручку валізи на спинці є спеціальний пояс. Для довгого і комфортного носіння рюкзака навіть в жарку пору, регульовані наплічні ремені з EVA матеріалу з сітчастим покриттям і м'якою задньої подушкою, прекрасно пропускають повітря, ті самим забезпечуючи комфорт.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2017 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 30
Вага, г: 1160
Розмір, см: 32х23х50
Основний матеріал: нейлон (800 ден)
Оснащення:
Наявність пояса: немає
Система підвіски: регульовані плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): немає
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: так (15,6")
Спеціальні кріплення для спорядження: немає
Стать: унісекс
Колір: Dark Shadow
Додаткові характеристики: Обсяг - 30 л. Відділення з м'якою підкладкою і конструкцією SafeEdge для ноутбука. Спеціальний захисний кишеню з м'якою підкладкою для планшета. Від зовнішнього акумулятора у внутрішньому відділенні PowerPocket зручно заряджати різні пристрої. Доступ до ноутбука з верхнього відділення або через бічну блискавку. Перфоровані наплічні ремені EVA з сітчастим покриттям і м'якою задньої подушкою, пропускають повітря. Знімний регульований нагрудний ремінь фіксує наплічні ремені рюкзака і робить транспортування більш комфортною. Спеціальна панель для надійного кріплення до дорожніх сумках на колесах. Внутрішня кишеня з м'якою підкладкою для аксесуарів. Зручні відділення-органайзери. Розтягуються бічні кишені на блискавці для пляшок.
Характеристики Thule Subterra 30L / Dark Shadow (3203417) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки