Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule Subterra Travel Backpack 34L / Dark Shadow (3203440)

модель з лінійки Thule Subterra Travel Backpack 34L
Характеристики
Рюкзак міськийОб'єм: 34 лВага: 1250 гКолір: Dark Shadow ... Дивитися усі
Опис
Thule Subterra Travel Backpack - це відмінна модель міського рюкзака, який можна використовувати як дорожню сумку або як стандартний рюкзак, завдяки чому він стане відмінним вибором для активних людей, які люблять подорожувати без нічого і з комфортом пересуватися цілий день. Модель виготовлена з високоякісного зносостійкого нейлону, щільністю 800D, який не вбирає вологу, не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання, а також стійкий до розривів і чвар. Thule Subterra Travel Backpack оснащений широкої загортають горловиною з магнітною застібкою, що дозволяє легко діставати вміст, а також відділення з м'якою підкладкою для ноутбука діагоналлю до 15 дюймів. Крім цього, в рюкзаку передбачено спеціальне знімне відділення для зберігання речей, які стануть у нагоді під час поїздок або відпочинку. Для комфортного пересування є регульовані плечові лямки, які під час руху рівномірно розподіляють вагу рюкзака, а грудна стяжка забезпечить щільне прилягання до спини і не дозволять йому бовтатися. Для регулювання обсягу рюкзака є стягнуті ремені.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: березень 2017 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 34
Вага, г: 1250
Розмір, см: 23х31х52
Основний матеріал: нейлон (800 ден)
Оснащення:
Наявність пояса: немає
Система підвіски: регульовані плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): немає
Система вентиляції спини: немає
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: так (15,6
Спеціальні кріплення для спорядження: немає
Колір: Dark Shadow
Додаткові характеристики: Широка загортають горловина з магнітною застібкою дозволяє легко діставати вміст. Знімне відділення для зберігання речей допомагає підтримувати порядок і легко знаходити те, що потрібно. Відділення з м'якою підкладкою, конструкцією SafeEdge і надійної застібкою-клапаном для захисту ноутбука. Доступ до ноутбука з верхнього відділення або через бічну блискавку. Від зовнішнього акумулятора у внутрішньому відділенні PowerPocket зручно заряджати різні пристрої. Спеціальний захисний кишеню з м'якою підкладкою для планшета. Швидкий доступ до вмісту рюкзака завдяки застібці-блискавки на бічній панелі. Перфоровані наплічні ремені EVA з сітчастим покриттям і м'якою задньої подушкою, пропускають повітря, забезпечують комфорт. Спеціальна панель для надійного кріплення до дорожніх сумках на колесах допомагає подорожувати з комфортом. У розтяжному боковій кишені на блискавці безпечно зберігаються невеликі предмети і поміщається пляшка води.
Товар на сайті бренду: https://www.thule.com/ru-ru/by/backpacks/laptop...
Характеристики Thule Subterra Travel Backpack 34L / Dark Shadow (3203440) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки