Укр
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 11:00–15:00

Нд: вихідний

0

Dyson V12 Detect Slim Absolute

 

Ручний пилосос Dyson V12 Detect Slim Absolute — компактний, функціональний пристрій для сухого прибирання. Використовується для очищення твердих поверхонь, а також килимів та тканинних покриттів.

Оснащений літій-іонною акумуляторною батареєю. Без підзарядки може працювати від 20 до 60 хвилин залежно від вибраного режиму роботи, чого вистачить для прибирання стандартної квартири.

Серед особливостей моделі — багатоступенева система фільтрації, смартдисплей.

Ручний пилосос Dyson V12 Detect Slim Absolute

 Система прибирання Dyson V12 Detect Slim Absolute 

Потужне всмоктування

Потужний цифровий двигун Dyson Hyperdymium™ обертається зі швидкістю 125 000 об/хв, створюючи потужне всмоктування в 150 аВт. Тому пилосмок з легкістю видаляє з поверхонь не тільки пил, але й збирає побутове сміття різного розміру.

Основні електрощітки

Бездротовий пилосос Dyson V12 Detect Slim Absolute укомплектований 3 різними електрощітками:

  • Насадка з прямим приводом. Комбінована електрощітка поєднує в собі нейлонові щетинки та щетинки з вуглецевого волокна. Така конструкція щітки допомагає ретельно збирати сміття на твердих поверхнях та витягувати бруд з ворсистих килимів.
  • М'яка щітка. Виконана у формі валика зі смугами м'якого ворсу та антистатичного вуглецевого волокна. Одночасно збирає велике сміття та дрібний пил. Делікатно очищає підлогу, не пошкоджуючи покриття.
  • Конічна насадка з захистом від намотування волосся. Призначена для збирання шерсті та волосся. Ідеально впорається з очищенням ворсистих килимів, м'яких меблів, матраців.

Режими роботи

В залежності від типу очищуваної поверхні та складності забруднень, ручний пилосмок може працювати в одному з трьох доступних режимів:

  • Авторежим: підходить для звичайного щоденного прибирання
  • Екорежим: енергоощадний режим, який забезпечує більш тривалий час роботи для якісного очищення поверхонь
  • Турборежим: вмикається максимальна потужність всмоктування, що допомагає пилосмоку видалити складні, застарілі забруднення, ретельно почистити килими

Технологія циклонної фільтрації

Акумуляторний пилосос Dyson V12 Detect Slim Absolute використовує технологію Root Cyclone™, яка створює повітряний потік із відцентровою силою в 100 000 g. Це дозволяє вловлювати дрібні частки пилу, не втрачаючи при цьому потужність всмоктування.

Dyson V12 Detect Slim Absolute підсвічування пилу і бруду на підлозі

Функціонал Дайсон V12 Detect Slim Absolute

Автоматичне регулювання потужності

Ручний пилосмок Dyson V12 обладнаний п’єзоелектричним датчиком, який вимірює і рахує кількість частинок пилу, що всмоктуються. Виявивши забруднену ділянку, двигун автоматично збільшує потужність всмоктування, що допомагає пилососу якісно почистити поверхні й заощадити заряд акумулятора.

Смарт дисплей

РК-екран, вмонтований в ручку, відображає інформацію про поточний режим роботи, потужність всмоктування, рівень заряду акумулятора тощо.

 

Особливості Dyson V12 Detect Slim Absolute

Знімний акумулятор

Вертикальний пилосос Dyson V12 Detect Slim Absolute оснащений знімною акумуляторною батареєю, яку можна заряджати окремо від корпусу пилососа.

 

Думка експерта магазину Смарт Робот:

"V12 - одна з флагманських моделей у родині Dyson! Пилосос оснастили рядом найсучасніших технологій, що допомагають йому бути одним з найефективніших пилососів для прибирання у світі! Щітка для збирання шерсті та волосся, яка дійсно нічого не намотує, лазерне підсвічування бруду, яке зробить прибирання максимально ефективним, датчик пилу, який підвищить потужність якщо буде необхідно, а також він розпізнає тип пилу й відобразить на екрані скільки ви зібрали: пилу, алергенів, пилових кліщів та інших дрібних часток. З Dyson у пилу немає жодного шансу!"

 

Придбати Dyson V12 Detect Slim Absolute з безкоштовно доставкою по Києву та Україні можна в нашому інтернет-магазині. Ми приймаємо до оплати банківські картки Visa / MasterCard, працюють системи безвідсоткового розтермінування.

Якщо ви бажаєте на власні очі переконатися в неперевершеній якості роботи Dyson V12 Detect Slim Absolute, замовте безкоштовний тест-драйв, та оцініть, наскільки це вдала покупка, просто в себе вдома!

 

З’явилися питання?

Телефонуйте або завітайте до нашого шоуруму:

(097) 578-74-01

(063) 418-14-51

Бренд Dyson
Типи прибирання Сухе
Вага ручного модуля

Вага ручного модуля з акумулятором без насадок

1.45 кг
Тип ролика електрощітки

Роликова М'яка - щітка з турбоприводом призначена для прибирання підлоги, і на рівній поверхні добре впорається із найдрібнішим сміттям.

М'який і твердий ворс - щітка з турбоприводом у якій чергуються силіконові лопаті з жорсткою щіткою.Цей тип щітки максимально ефективний на килимових покриттях.

М'яка роликова щітка, М'який і твердий ворс
Сила всмоктування, Ра

Ра (Паскаль) – це показник кількості повітря яке робот може втягнути за одиницю часу. Максимальна сила всмоктування пилососа розвивається при оптимальній комбінації розрідження повітря (вакуум) та витрата повітря (літрів/сек.). Крім того, ці фактори залежать від розміру отвору, через яке проходить повітря: чим більший отвір, тим вища витрата повітря, але менше вакуум.
Докладніше тут: Як вибрати порохотяг, по силі втягування в Паскалях чи по потужності у Ватах? 

23000
Сила всмоктування, Вт

Вт (Ват) – це одиниця вимірювання потужності. У пилососах це потужність двигуна, те, скільки енергії він витрачає при роботі. Чим потужніший мотор, тим більше енергії йому потрібно. Тут також треба враховувати ККД двигуна зазвичай вона становить 20-30%. Тобто при споживанні 500 Вт, можна розраховувати, що потужність двигуна буде від 100 до 150 Вт.
Докладніше тут: Як вибрати порохотяг, по силі втягування в Паскалях чи по потужності у Ватах? 

150
Перемикання потужності На рукоятці
Автозбільшення потужності на килимах +
Об'єм пилозбірника 350 мл
Об'єм резервуара з водою
Тип пилозбірника Циклон
Розумний датчик пилу +
Вихідний фільтр HEPA
Сумісність з модулем для вологого прибирання
Бак з мийним засобом
Авто-сушіння валиків
Наявність знімного пилососа +
Тип центральної трубки Згинається
Насадки/конектори

Ручні пилососи можуть комплектуватися насадками на будь-який випадок життя:

  • Велика турбонасадка для підлоги – широкий (20-30 см) модуль з щіткою та турбоприводом (інколи у наборі буває декілька типів валиків під різні умови).  
  • Мала турбонасадка – вузький (15-20 см) модуль з щіткою та турбоприводом, для зручного прибирання диванів та інших меблів.
  • Гнучка трубка (шланг) – гнучкий шланг який може розтягуватись (зазвичай від 50 до 150 см);
  • Жорсткий конектор (коліно) — перехідник із гнучким механізмом. 
  • Тонка комбінована щілинна насадка – вузька, витягнута насадка з вузьким втягувальним отвором, також за необхідності можна опустити щітку для ефективного збирання бруду з щілин та вузьких місць. 
  • Тонка щілинна насадка - вузька, витягнута насадка з вузьким втягувальним отвором БЕЗ щітки. 
  • Широка комбінована щілинна насадка - чудово підходить для прибирання салону. За необхідності можна опустити щітку для ефективного збирання бруду з щілин та вузьких місць автомобіля.
  • М'яка щітка для делікатних поверхонь - відмінно зніме пил з будь-якої твердої поверхні, чи то клавіатура, чи поверхня шафи.
  • Модуль вологого прибирання – насадка, завдяки якій пилосос здатен буде ще й протерти поверхню. 
2-в-1 комбінована насадка, 2-в-1 насадка для оббивки, 2-в-1 насадка для щілин, Електрична мініщітка, Електрощітка для підлоги, М'яка щітка для пилу, Насадка для килимів (прогумований валик)
LED-підсвічування щітки

Завдяки цій функції, через інший кут освітлення, сміття на підлозі ніби підсвічуватиметься, завдяки чому, сміття буде добре видно й ви точно нічого не пропустите.

+
Дисплей +
Заряджання

Блок живлення – звичайна зарядка через штекер під’єднується напряму до пилососа. 
Настінна док-станція – станція, яка має спеціальне кріплення безпосередньо до стіни (кріплення зазвичай йдуть у комплекті), та вмикається в розетку. Повісивши пилосос на таку станцію, він автоматично почне зарядку й завжди буде готовий до використання. 
Підлоговий стенд з док станцією – цю станцію не потрібно кріпити до стіни, вона має спеціальний підлоговий стенд, на який потім кріпиться порохотяг і необхідні до нього частини. Зарядка відбувається так само як і у настінній станції. 

Настінна док-станція
Час заряджання 4 години
Час роботи на одному заряді, хв 60
Акумуляторна батарея Li-Ion 2700 mAh
Гучність роботи 82 Дб
Колір пристрою Помаранчевий
Унікальні характеристики
Гарантія (пристрій) 24 місяці
Гарантія (батарея)
В коробці Насадки/конектори, Подовжувальна труба, Настінна зарядна станція, Інструкція, Дисконтна картка, Гарантійний талон
Працює від АКБ чи від мережі ?
Відповісти
Доброго дня, Дмитро!
Всі сучасні моделі Dyson працюють від АКБ.
У цієї моделі час роботи на одному заряді до 60 хв.
Відповісти
Він тільки в такому кольорі?
Відповісти
Доброго дня, Іване!
У Dyson, одна модель - один колір.
Відповісти
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати

Бездротовий пилосмок Dyson V12 Detect Slim Absolute

Артикул 394167-01
Немає в наявності
30 990 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Вартість доставки

  • на суму більше 2000 грн — безкоштовно;
  • на суму менше 2000 грн  — 99 грн.

В більшості випадків ми виконуємо доставку в день замовлення.

  • готовкою кур'єру;
  • Visa/MasterCard кур'єру;
  • Visa/MasterCard на сайті;
  • безготівковий розрахунок;
  • накладений платіж;
  • Оплата Частинами .

Обмін або повернення товару протягом 14 днів з моменту покупки згідно Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 9)

Повернення товарів неналежної якості здійснюється після підтвердження висновком експертизи (сервісного центру) відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 8).

Вгору