(093) 125 22 77

(095)254-22-77

(098)732-33-55

(095) 254 22 77

Режим роботи

Понеділок п'ятниця: 900 - 2000

Субота: 1000 - 1600

Неділя: вихідний

Гребний тренажер Concept2 Model D Black PM5


Concept2 Model D Black PM5

  • Виробник: Concept2
  • Артикул: Concept2 model D PM5
  • В наявності

  • Ціна: 
  • 58 999 грн
  •  Система навантаження:  Повітряна
  •  Вага користувача:  227 кг

КОД ТОВАРУ: 2887

Оплата
Ми приймаємо оплату як у готівковому, так і безготівковому розрахунку

Доставка
Безкоштовна доставка по Києву та Україні при замовленні понад 3500 грн.

Гарантія
Ви можете повернути товар протягом 14 днів за умови збереження заводської упаковки

Характеристики Concept2 Model D Black PM5

Гребні тренажери
Система навантаження Повітряна
Вага користувача 227 кг
Показ дисплея Цей тренажер оснащений моніторами РМ5. Екран може кріпитися у будь-якому зручному положенні під час заняття. Адже він відрізняється можливістю регулювати положення екрана. Саме тому багато спортсменів і обирають цей тренажер, тому що він дозволяє стежити за швидкістю та умовно пройденою дистанцією.
Конструкція Складна
Джерело живлення акумуляторні батареї, що заряджаються під час тренування
Додаткова інформація Переваги дисплея PM5: Поліпшене підсвічування. Три канали передачі даних (ANT, ANT+, Bluetooth) Можливість зберігання/перенесення даних на USB-флеш. Показники дисплея: відстань, витрачений час, поточний темп, середній темп, спліт відстань, пульс, калорії, Ватти, повторень за хвилину Основні переваги Concept2 моделі D: Нікельований сталевий ланцюг, частково закритий. 10 рівнів регулювання навантаження. Ергономічна рукоятка із вигином 10 градусів. Передні ніжки з алюмінію, задні ніжки – сталеві. Порошкове покриття.
Габарити робітники (Д x Ш x В) 244х61х36
Вага 26 кг
Гарантія 24 міс

Веслування тренажер Concept 2 Model D Black

Веслувальний тренажер Concept 2 Model D Black – ультрасучасна модель спортивного обладнання з високим робочим ресурсом. Пристрій розрахований на тренування спортсменів, вага яких сягає 227 кг. Привід рукоятки виготовлений із міцної нержавіючої сталі, конструкція оснащена дисплеєм з автоматичним включенням, консоллю з інтуїтивно зрозумілим керуванням.

На екран тренажера в реальному часі виводяться дані про швидкість руху, пройдену відстань, темп, спалені калорії, потужність. Для максимально ефективного тренування кожен користувач може вибрати оптимальну програму із попередньо встановлених, а також взяти участь у вбудованих іграх.

Результат будь-якого тренування на Concept 2 Model D Black може бути збережений для подальшого аналізу і переданий на будь-який пристрій, що приймає, через Bluetooth або Usb накопичувач.

Гребний тренажер Concept 2 Model D Black: конструктивні особливості та характеристики

Модель Concept 2 Model D Black – це гармонійне поєднання навантаження, що забезпечується повітряним маховиком та заслінкою (можливість регулювання у 10 положеннях). Завдяки цій особливості рівень опору можна змінювати плавно у фазі гребка, не перериваючи тренувального процесу. Завдяки конструктивним особливостям маховика робота тренажера безшумна та відрізняється плавністю.

Монорейка Concept 2 Model D Black розташована досить низько, що забезпечує високу стійкість обладнання та його стабільність за будь-яких умов (вага користувача, інтенсивність тренування, програма).

Коли тренажер не використовується для тренувань, його можна зберігати в розібраному стані. Завдяки зручному роз'ємному механізму обладнання легко поділяється на 2 компактні частини. У зібраному вигляді Concept 2 Model D Black можна переміщати з використанням невеликих коліс транспортування.

Серед привабливих особливостей моделі:

  • регульована підніжка;
  • ручка ергономічної форми;
  • нікельований ланцюг;
  • монорейка з нержавіючої сталі;
  • монітор PMS.

У процесі експлуатації тренажера користувач може налаштувати найбільш комфортне положення підніжки для розміщення взуття, руки розташовуються в природному положенні завдяки плавному вигину рукоятки.

На увагу заслуговує і оновлений монітор моделі. Тепер спортсмен може вибрати один із 5 доступних режимів відображення даних. Висоту та кут нахилу екрана можна регулювати. Для додаткової мотивації та різноманітності тренувань у комп'ютерне оснащення моделі вбудовано ігри.

Гребний тренажер Concept 2 Model D Black на сайті Orbitreki

Сучасний функціональний гребний тренажер для домашніх та професійних тренувань можна замовити на нашому сайті. Залишіть свої контактні дані і ми зв'яжемося з вами для узгодження деталей покупки. Доставка обладнання здійснюється як до Києва, так і до інших регіонів України.

Відгуки про Concept2 Model D Black PM5

Антон 17/08/2021

Спасибо за оперативную доставку, качество тренажера не оставляет сомнений. сразу коврик не купил, но рекомендую брать под скользкую поверхность.

Надіслати
Vlad 06/02/2021

Спасибо магазину за быструю доставку и сборку.
Тренажером довольны.

Надіслати

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Фото
Фото
Фото