Каталог товарів
Київ
UA

накамерна радіосистема Saramonic Беспроводная радиосистема Blink 500 B3

Характеристики
накамерна радіосистемаДіапазон частот: 2,4 ГГцРобочий діапазон, м: 50 ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: вересень 2019 р.
Бренд: Saramonic
Тип: накамерна радіосистема
Діапазон частот: 2,4 ГГц
Робочий діапазон, м: 50
Мікрофон: вбудований в передавач, SR-M1 петличний мікрофон
Спрямованість мікрофона: всенаправлений
Штекер: mini jack 3,5 мм, Lightning
Живлення: приймач від iOS пристрою, передавач - вбудована батарея або USB-C DC 5V
Розміри, мм: приймач: 76 x 16.5 x 11, передавач: 63 х 43 х 16.5
Вага, г: приймач: 10, передавач: 34
Комплектація: Blink500 RX DI Приймач, Blink500 TX Передавач з вбудованим мікрофоном та кріпленням-скобою, 30.5 см кабель USB-C - USB-A для підзарядки, SR-M1 петличний мікрофон, Кріплення мікрофону, Поролонова вітрозахист
Опис: Saramonic Blink500 B3 (TX + RX) – це компактна, легка та проста у використанні бездротова мікрофонна система, що має сертифікований Lighting інтерфейс. Вона передає детальний звук високої якості на iOS пристрою. Універсальний передавач оснащений чудовим вбудованим мікрофоном, який ідеально вловлює голос. Досить невеликий, щоб прикріпити до сорочки або покласти в кишеню, і досить універсальний, щоб встановити на стіл або подіум, або навіть використовувати у руці. Він також працює як традиційний натільний передавач разом з петличним мікрофоном SR-M1, що забезпечує ще непомітно візуально рішення. Елегантний, легкий приймач RXDi підключається безпосередньо до порту Lightning на вашому пристрої Apple і не вимагає батарей або зарядки для роботи.
Характеристики Saramonic Беспроводная радиосистема Blink 500 B3 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Мікрофонні радіосистеми