Каталог товарів
Київ
UA

Радіатор опалення Royal Thermo BiLiner 500 Bianco Traffico 12 (НС-1175491)

Характеристики
Радіатор секційнийРозмір: 57,4x96x8,7 смМатеріал: біметалТепловіддача: 2052 ВтРобочий тиск: 30 бар ... Дивитися усі
Опис
Біметалічний радіатор Royal Thermo BiLiner 500 Bianco Traffico 12 (HC-1175491) призначений для установки в системах опалення житлових та громадських приміщень, для закритих однотрубних і двотрубних опалювальних систем з природною або примусовою циркуляцією. До переваг моделі слід віднести стабільну роботу при високому тиску і агресивному середовищі, малу вагу і об'єм, малу теплову інерцію і сучасний дизайн, який підходить до будь-якому приміщенню. Конструкція біметалічного радіатора має аеродинамічний дизайн BILINER і додаткове ребра, за рахунок чого він характеризується високою теплопровідністю і гарантує оптимальну тепловіддачу 2052 Вт. Royal Thermo BiLiner 500 Bianco Traffico 12 (HC-1175491) може похвалитися такими перевагами: витримує підвищений тиск і гідроудари, забезпечує стабільну роботу в умовах перепадів температури, не вимагає попередньої підготовки теплоносія і має гарантовано тривалий термін експлуатації.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2019 р.
Бренд: Royal Thermo
Тип: Радіатор секційний
Висота, см: 57,4
Ширина, см: 96
Глибина, см: 8,7
Матеріал виготовлення: біметал
Тип підключення: бічне
Монтаж: на стіну
Терморегулятор: немає
Міжосьова відстань, см: немає даних
Максимальна температура теплоносія, ° C: немає даних
Тепловіддача, Вт: 2052
Максимальний робочий тиск, бар: 30
Опреcсовочний тиск, бар: 200
Обсяг теплоносія, л: немає даних
Вага, кг: 21
Додатково: Додаткове ребра на вертикальному колекторі секції збільшує тепловіддачу радіатора на 5%. Аеродинамічний дизайн BILINER дозволив досягти революційної теплової ефективності радіатора при компактних розмірах. Надстійких 7-ми етапна NANO фарбування TECNOFIRMA.
Комплектація: немає даних
Характеристики Royal Thermo BiLiner 500 Bianco Traffico 12 (НС-1175491) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Радіатори опалення