Каталог товарів
Київ
UA

Унітаз-компакт Devit Optima 3010130

Характеристики
Унітаз-компактМонтаж: підлоговийГеометрія чаші: воронкаШирина: 350 ммГлибина: 660 ммВисота чаші: 410 ммМатеріал виготовлення: кераміка ... Дивитися усі
Опис
Унітаз-компакт Devit Optima 3010130 відрізняється продуманою конструкцією і сучасним дизайном. Він виготовлений з кераміки білого кольору і встановлюється покриттям монтажем прихованим кріпленням. Воронкоподібна чаша вироби висотою 410 мм покрита волого і брудовідштовхуючими матеріалом ExtraClean, тому змив проводиться ефективно без необхідності користуватися йоржиком. Вода підводиться знизу, що знижує шум при наповненні, а горизонтальний випуск вимагає відповідного входу в каналізацію. Бачок обладнаний надійним і довговічним механізмом Geberit, що містить Двухкнопочний дозатор зливу води - на 3 і 6 літрів. Унітаз-компакт Devit Optima 3010130 забезпечений дюропластовой кришкою з функцією Soft Close, що забезпечує її плавне опускання. Це не тільки зручно, але також продовжує термін служби і унітазу, і кришки. У комплект поставки включений повний набір необхідних для установки вироби кріпильних елементів.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: січень 2012 р.
Бренд: Devit
Тип: Унітаз-компакт
Серія: Optima
Монтаж: підлоговий
Випуск (сток): горизонтальний
Геометрія чаші: воронка
Матеріал виготовлення: кераміка
Колір: білий
Підведення води: нижній
Зливний бачок: немає
Сумісність: немає
Діаметр випускного отвору, мм: немає даних
Отвір під змішувач (діаметр, мм): немає
Ширина, мм: 350
Глибина, мм: 660
Висота чаші, мм: 410
Вага, кг: немає даних
Комплектація: комплект для монтажу
Різне: немає
Товар на сайті бренду: devit-bathroom.com/?s=Optima+3010130++
Характеристики Devit Optima 3010130 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Унітази та біде