Каталог товарів
Київ
UA

Бігова доріжка електрична Atleto A1 (50000001)

Характеристики
Бігова доріжка електричнаПотужність двигуна, к.с.: 1,5Максимальна швидкість, км / год: 14,8Регулювання кута нахилу: механічне ... Дивитися усі
Опис
Бігова доріжка електричного типу Atleto A1 (п'ять мільйонів тисячі) має привабливий дизайн, тому впишеться в будь-який інтер'єр квартири, будинку або спортзалу. Дана модель має широке бігове полотно 115х42 см, що дозволить комфортно тренуватися людям будь-якого зростання і крокувати повним кроком, не збиваючись з заданого темпу. Продумана система амортизації істотно знижує ударне навантаження на хребет, зв'язки і суглоби. Для зручності користувача датчики пульсометра винесені на внутрішні рукоятки, які точно передають свідчення пульсу на монітор. Також він відображає час тренування, швидкість, пройдену дистанцію, калорії. Бігова доріжка обладнана 12 вбудованими програмами, а наявність MP3 і USB входу дозволить зробити кожне тренування цікавою і цікавою, так як дозволяє слухати улюблену музику, аудіокниги. У Atleto A1 (+50000001) є можливість розвивати швидкість від 0,8 км / год до 14,8 км / год. Для ускладнення можна змінювати кут нахилу полотна. Для тривалої експлуатації і безпечної роботи на тренажері рекомендується максимальна вага користувача до 110 кг. Бігова доріжка транспортабельна за допомогою спеціальних транспортувальних роликів і легко збирається завдяки механізму швидкого складання, так що вона може бути захована за шафою, під ліжком і в будь-якому іншому місці.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2018 р.
Бренд: Atleto
Тип: Бігова доріжка електрична
Призначення: домашня
Потужність двигуна, к.с.: 1,5
Максимальна швидкість, км/год: 14,8
Максимальна вага користувача, кг: 110
Функціональність
число тренувальних програм: 12
число рівнів навантаження: немає даних
дисплей: так, LCD дисплей з синім підсвічуванням
датчики пульсу: є
інше: USB і МР3-порт, слот для карти SD
Відображення
час тренування: є
швидкість: є
пройдена дистанція: є
калорії: є
пульс: є
інше: немає даних
Ергономіка
регулювання кута нахилу,%: механічне
розмір полотна, см: 115х42
рукоятки: нерегульовані
Загальні
Розмір, см: 116x153x68,5
Вага, кг: 53
Перенесення і зберігання: транспортувальні ролики, складна конструкція
Живлення: від мережі 220 V
Додатково: Система амортизації. 2 тримачі для пляшок.
Характеристики Atleto A1 (50000001) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Бігові доріжки