Каталог товарів
Київ
UA

Кріплення для лиж

Вашому вибору відповідає 0 товарів.
Перейти в каталог

Вибираємо кріплення для сноуборду та лиж

Характеристики кріплень для лиж і сноубордів визначаються стилем і рівнем катання, а також статевою ознакою і віковою групою займається. Для дисциплін, що мають на увазі вільне катання - AllMountain, Freestyle, Freeride рекомендуємо м'які кріплення, які за рахунок можливості відхилення в будь-яку зі сторін мають найкращу маневреність і дають свободу райдеру для виконання трюків і стрибків. Ці ж моделі рекомендуються і новачкам в гірськолижному спорті, оскільки знижують ймовірність отримання травм при падінні.

Швидкісні спуски і дисципліни типу карвінг або слалом-гігант вимагають жорсткого кріплення для сноубордів і лиж. Вони фіксують черевик в нерухомому стані, за рахунок чого досягається точність управління, що важливо при катанні на великих швидкостях. Такі кріплення простіше обслуговуються, легше пристібаються і відрізняться більшою зносостійкістю. Однак, не дивлячись на переваги, вони є вузькоспеціалізованими моделями, які використовуються в професіоналами в обмеженій області спортивних дисциплін.

Важливо правильно підібрати зусилля спрацьовування, що дозволяє звільнити черевик з кріплення для лиж. Значення цієї характеристики вимірюється в одиницях DIN і підбирається в залежності

від ваги лижника, досвіду і бажаних стилів катання. В ідеалі вона повинна відповідати результату вашої ваги на 10. Якщо ви новачок в гірськолижному спорті, варто зменшити отриману цифру на одиницю. Грунтуючись на цій інформації, вибирайте гірськолижні кріплення, середина меж спрацьовування яких близька до необхідних.

Передача зусилля від ноги до канту (залізної смуги, розташованої по краю дошки), ріжучому сніг, відбувається за допомогою спеціального важеля - хайбека, який в залежності від стилю їзди може мати різну форму і розміри. Так, наприклад, для карвінгу, який передбачає більшу швидкість краще купити кріплення для сноуборду з великими і жорсткими задником, а любителі стилю фристайл віддають перевагу моделям з коротким хайбеком, що сприяють виконанню різких поворотів.

Лижні і кріплення для сноуборда, спеціально розроблені для дівчат і жінок, специфіка конструкції яких сприяє забезпеченню максимального рівня комфорту при катанні, при цьому дозволяючи здійснювати точну передачу зусилля. Вони відрізняються більш ергономічною формою хайбека, а також наявністю м'яких накладок на платформі, що забезпечують щільний контакт кріплення з черевиком, що призводить до зменшення вібрації дошки (лиж).

Кріплення для лиж та сноубордів вартість на Hotline

Назва товару Середня ціна товару
Fischer Rottefella Basic (17326)від 699 грн
Fischer Rottefella Basic Jr (17332)від 599 грн
Fischer XTR 10 Pro GW Brake 85 (T90018)від 4485 грн
Fischer FJ4 GW AC SLR Brake 80 (T80619)від 2310 грн

Вибираємо кріплення для сноуборду та лиж

Характеристики кріплень для лиж і сноубордів визначаються стилем і рівнем катання, а також статевою ознакою і віковою групою займається. Для дисциплін, що мають на увазі вільне катання - AllMountain, Freestyle, Freeride рекомендуємо м'які кріплення, які за рахунок можливості відхилення в будь-яку зі сторін мають найкращу маневреність і дають свободу райдеру для виконання трюків і стрибків. Ці ж моделі рекомендуються і новачкам в гірськолижному спорті, оскільки знижують ймовірність отримання …

Популярні питання про кріплення для лиж

Кріплення для лиж - які бренди найпопулярніші?

На що орієнтуються покупці при виборі?

Яка ціна на кріплення для лиж?

Які кріплення для лиж найпопулярніші в 2024 році?