Каталог товарів
Київ
UA

Трекінгове взуття - порівняння ТОП 5 популярних моделей

Товарів: 5
Lowa Черевики " Zephyr GTX® MID TF", Coyote 8 Coyote
M-Tac Кросівки  Summer Light - Black 44
Columbia Черевики  Firecamp - Black/City Grey 44
M-Tac Кросівки  Summer Light - Olive 37
M-Tac Кросівки  IVA - Gray 40
Діапазон цін
8 685 грн

1 пропозиція

1 818 грн

1 пропозиція

3 080 грн

1 пропозиція

1 818 грн

1 пропозиція

2 092 грн

1 пропозиція

Товар доданий на Hotline
10 квітня 2023 р.
3 квітня 2024 р.
3 квітня 2024 р.
3 квітня 2024 р.
3 квітня 2024 р.
Тип
Взуття
треккинговиє кросівки
трекінгові черевики
треккинговиє кросівки
треккинговиє кросівки
Стать
Чоловіча
Колір
Coyote
Чорний
Чорний
зелений
сірий
Розмір
8 (UK)
44 (EU)
44 (EU)
37 (EU)
40 (EU)
Матеріал
натуральна замша
Опис
Демісезонні черевики Zephyr GTX MID TF - це легендарна модель, яка представлена на ринку вже більше 10 років. Їх активно використовували спецпідрозділи США та коаліційних сил під час Афганської, Іракської та Сирійської кампаній, де ці черевики показали себе як надміцне, комфортне та функціональне тактичне військове взуття. Основна сфера використання - пересування місцевістю з різноманітними типами покриття, в складних умовах, з вантажами тощо. Дана модель забезпечує комфорт під час ходьби як легкі похідні черевики, але при цьому забезпечують хорошу фіксацію гомілкостопу та захист ноги в цілому, як у жорстких трекінгових моделях. Це багатошарова конструкція, де продумана кожна деталь. Верхня частина черевика виготовлена з комбінації натуральної замші з текстильними вставками. Замша це міцний матеріал, який має хороші паропроникні та вологозахисні властивості, а текстильні елементи ще й зменшують вагу черевиків. Всередині черевиків розташована вологозахисна мембрана Gore-Tex®, вона гарантує захист ніг від опадів та хорошу паропроникність за в будь-яких умовах. Найважливіше, що відрізняє цю мембрану від аналогів – контроль та висока технологічна якість виробництва на кожному етапі. Між основним матеріалом та мембраною є шар спеціальної піни із закритими порами. Цей матеріал не має губкоподібної структури, тому не вбирає вологу й зберігає ноги в сухості. Міжпідошва Lowa Monowrap® - це тривимірна конструкція, яка розташована між верхом і підошвою. Вона забезпечує стабілізацію, бічний захист ноги, а також створює природній підйом гомілкостопу від носка до п'яти з технологією Stability Frame. Підошва тактичних військових черевиків Lowa Zephyr - це лита конструкція, яка поєднує різні шари, щоб забезпечити максимальний комфорт, захист та підтримку стопи. Підошва Lowa Cross складається із оптимізованої гумової суміші для надійного зчеплення на різних поверхнях. Протектор Lowa Rubber Outsole має самоочисні властивості й добре працює як на грунті, так і на асфальтовому покритті. Усі шари з'єднуються між собою за допомогою технічно складного процесу лиття. Так верхня частина черевика поміщається у спеціально розроблену форму, а потім до неї заливаються різні шари з пінополіуретану. Таким чином верх, міжпідошва та підошва з'єднуються і утворюють надійну цілісну конструкцію. Шнурівка в тактичної моделі взуття Zephyr представлена системою закритих гачків, що надійно фіксують ногу. Вони направляють шнурки й не дають їм зачепитися при зіткненні зі сторонніми предметами. Таке поєднання надміцних та високоякісних матеріалів, запатентованих технологій та перевірена роками конструкція, створює відмінні черевики для будь-яких типів активності.
Ультралегкі черевики Summer Light поєднують в собі риси трекінгового та спортивного взуття. Чудово підходять для повсякденного використання в теплу пору року, під час занять спортом або туристичних походів. Завдяки своєму дизайну вони добре поєднуються як з військовим одягом, так і з класичними джинсами.
Трекінгові черевики оснащені сучасною мембраною Omni-Tech, що забезпечує водонепроникність на рівні 10000 мм/м2 та повітропроникність на рівні 10000 г/м2.
Легкі черевики Summer Light поєднують в собі риси трекінгового та спортивного взуття. Чудово підходять для повсякденного використання в теплу пору року, під час занять спортом або туристичних походів. Завдяки своєму дизайну вони добре поєднуються як з військовим одягом, так і з класичними джинсами.
Легкі, повітропроникні кросівки з низькою халявою, поєднують у собі характеристики трекінгової та тактичної взуття. Оснащені двошаровою підошвою.