Каталог товарів
Київ
UA

Велозапчастини - порівняння ТОП 5 популярних моделей

Товарів: 5
 Електронабір з мотор-колесом 36V-48V 500W передній редукторний, з акумулятором 9Ah та зарядним прист
Shimano Касета  CS-HG31 11-34 8-шв 2023 (1092-4524667675600)
Shimano Задний переключатель  RD-M310 Altus, 8-ск
KMC Ланцюг велосипедний  Z8.1 1/2х3/32х116L 8 шв. Сірий (00876)
Scott рама  SPARK RC WC HMX + вилка / рама L
Діапазон цін
12 900 грн

1 пропозиція

799 грн

1 пропозиція

786 – 1 646 грн

9 пропозицій

276 грн

1 пропозиція

201 025 грн

1 пропозиція

Товар доданий на Hotline
19 квітня 2024 р.
20 березня 2024 р.
8 жовтня 2023 р.
22 березня 2024 р.
13 лютого 2024 р.
Тип
Набір мотор-колесо
Касета
Перемикач
Ланцюг, замок ланцюга
Рама
Опис
Номінальна напруга даного електронабору 36-48 Вольт, що дозволяє розвивати швидкість до 40 км/ч (колесо 29 дюймів). Набір поставляється з переднім редукторним мотор-колесом, потужністю 500 Ватт. Потужності даного двигуна достатньо для їзди без допомоги педалей та підкорення середніх гірок. При заїзді на великі гірки необхідно допомагати педалями. \n \nЦе мотор-колесо призначене для встановлення спереду, на ньому є кріплення під дискові гальма. В моторі встановлений водонепроникний роз'єм, він дає можливість легко від'єднати мотор-колесо у будь-яку погоду. Для правильної установки мотора, ширина посадкового місця на велосипеді повинна бути 100 мм. Мотор-колесо з цього набору – редукторне. Такий вид колеса має переваги над прямоприводним: мала вага (3.2 кг) і високий накат. \n \nНа ручці газу відображається заряд батареї. Має підсвічування для їзди в темний час доби. \n \nДаний набір для електровелосипеда комплектується таким електроустаткуванням: \n \n редукторний мотор 36V-48V 500W на передню вісь \n ручка газу універсальна з індикацією \n контролер на 36V-48V 500W 22A \n акумулятор 9Ah \n зарядний пристрій \n сумка для акумулятора та контролера \n \nСпицювання мотора в обід ( + 1000 грн.)
8-ми швидкісна касета з технологією HYPERGLIDE забезпечує чітке і гладке перемикання навіть під навантаженням. Зірки мають перфорацію для полегшення ваги без втрат в жорсткості. Сумісна з ланцюгами Shimano HG на 8 швидкостей.Характеристики:Діапазон зірок: 11-34ТРозрахунок зірок: 11-13-15-17-20-23-26-34TМатеріал: стальВага: 334 г
Благодаря использованию широкой рамки нового заднего переключателя Shimano Altus RD-M310 увеличилась его долговечность и точность переключения, а увеличение диаметра роликов (натяжная - 15T, что направляет - 13T) позволило увеличить их срок работы. Емкость заднего переключателя Shimano RD-M310 - 43T Характеристикаристики: количество скоростей: 7/8 звезды переброски(макс. мин.): 34/11 материал лапки: алюминий
KMС Chain Industrial CO., LTD — всесвітньо відомий виробник велосипедних і мотоциклетних ланцюгів. Історія компанії починається на Тайвані в 1977 році. 1986-го року КМС Group підписала меморандум про технічну співпрацю з японським постачальником ланцюгів Shimano Inc. Основне партнерство існує досі.KMС Group створена загалом з 11 заводів і 16 дистриб'юторських компаній, розташованих у Тайвані, Китаї, Голландії, США, Індонезії, Таїланді та В'єтнамі. Продаж ланцюгів КМС охоплює понад 130 країн світу. Продукція компанії КМС відповідає найвищим стандартам якості. Щорічно КМС виробляє приблизно 150 000 000 метрів ланцюгів, на своїх заводах, де працюють приблизно 4500 працівників. Постійне вдосконалення і впровадження професійних технологій роблять KMC Group лідером у промисловості ланцюгів.Розроблення компанії КМС є унікальними: удосконалюються разом із ростом велосипедної індустрії. Автоматизація та стандартизація сучасного технічного виробничого процесу виробництва ланцюгів забезпечує клієнтам доступний і надійний продукт. Усі заводи компанії пройшли сертифікацію відповідно до стандартів якості ISO9002 й ISO9001. З 2003 року, контроль у виробничій системі КМС відбувається за допомогою Toyota (TPS), яка являє собою першокласні стандарти та правила для поліпшення контролю якості. Кредо компанії КМС — ''забезпечення оптимального обслуговування в найслушніший час''.
Рама + вилка SCOTT SPARK RC WC HMX: Підвищіть свій трейловий досвід Рама і вилка Scott Spark RC WC HMX - це високопродуктивна комбінація, створена для райдерів, яким потрібна абсолютна перевага в проходженні трас. Цей комплект включає в себе чудову карбонову раму HMX і високоякісну вилку, обіцяючи неперевершені позашляхові пригоди. Основні переваги: Карбонова рама HMX: Рама Spark RC WC виготовлена з вуглецевого волокна HMX, що робить її неймовірно легкою і міцною. Конструкція рами оптимізована для передавання енергії, забезпечуючи ефективне переміщення будь-якою місцевістю під час кожного натискання педалі. Удосконалена система підвіски: Рама спроектована таким чином, щоб у неї можна було встановити вилку вищого класу, наприклад, RockShox SID WC. Завдяки передовій технології підвіски вона здатна поглинати удари, впоратися з нерівностями та забезпечувати виняткове зчеплення з дорогою, даючи змогу контролювати ситуацію незалежно від умов на трасі. Готова до перегонів геометрія: Геометрія рами точно налаштована для агресивного катання. Вона вирізняється ефективним положенням педалей і гострими характеристиками керованості, що робить її ідеальною для змагальних перегонів та енергійних мандрівок стежками. Підвищена сумісність: Ця рама і вилка відповідають стандарту Boost, що забезпечує сумісність із ширшими покришками, покращуючи зчеплення, керованість і стабільність. Яскравий дизайн: Рама та вилка мають привабливий дизайн. Увага SCOTT до деталей гарантує, що ваш велосипед не лише матиме чудові характеристики, а й вирізнятиметься на трасі. Точність конструкції: Ретельна конструкція та дизайн цих компонентів дають змогу створити раму та вилку, в яких збалансовані маневреність, міцність та продуктивність. Вони працюють злагоджено, даючи змогу повністю розкрити потенціал трейлу. Готовність до перегонів: Незалежно від того, чи є ви професійним гонщиком, чи ентузіастом, рама і вилка Spark RC WC HMX забезпечать вам перевагу, необхідну для участі в змаганнях найвищого рівня. Вона легка, моторна і створена для суворих умов змагального гірського велосипеда. Scott Spark RC WC HMX Frame + Fork - це високопродуктивний комплект для серйозних райдерів і гонщиків, які беруть участь у змаганнях. Карбонова рама HMX і вилка RockShox SID WC у поєднанні забезпечують захопливі відчуття від їзди трасою. Якщо ви прагнете до вершини позашляхового велоспорту, цей комплект із рами та вилки створений для того, щоб підняти рівень ваших пригод і підкорити будь-який рельєф. Розкрийте свій потенціал за допомогою цієї чудової комбінації і підніміть свій гірський велосипед на новий рівень.

Експертні поради щодо вибору товарів