Каталог товарів
Київ
UA

Краскопульт з компресором Dnipro-M SF-100 (17844000)

Характеристики
Краскопульт з компресором електричнийСпоживана потужність: 650 ВтТип розпилення: повітрянеДіаметр форсунки: 1,8 / 2,6 мм ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2021 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Краскопульт з компресором
Вид: електричний
Живлення: мережа
Споживана потужність, Вт: 650
Робоча напруга, В: немає даних
Характеристики системи розпилення
спосіб розпилення: повітряне
система розпилення: HVLP
Продуктивність, м²: немає даних
Діаметр форсунки, мм: 1,8 / 2,6
Максимальний діаметр форсунки, мм: 2,6
Максимальний тиск, бар (атм): немає даних
Витрати фарби: 1000 мол / хв
Макс. в'язкість фарби, DIN: 100
Мінімальна витрата повітря, л / хв: немає даних
Максимальна витрата повітря, л / хв: немає даних
Характеристики фарбувальної ємності
Об'єм, л: 0,8
Матеріал: пластик
Розташування: нижнє
Додатково
Довжина шланга, м: 1,8
Розміри, см: немає даних
Вага, кг: 1,4
Комплектація: бак; вискозиметр; повітряна гофра 1,8 м; нагнітальний блок; плечовий ремінь; форсунка 1,8 / 2,6 мм
Ще: Електричний краскопульт SF-100 оснащений окремим нагнітає блоком, повітряної гофрой і розпилювальних пістолетом, що збільшує час безперервної роботи на 20% і передбачає комфортну, довготривалу роботу на висоті невтомно оператора. Електричний краскопульт Dnipro-M SF-100 - відмінне рішення для продуктивних, тривалих робіт з розпилення масляних фарб, фарб на водній основі, лаків, грунтовок, морилок і інших лакофарбових матеріалів. Ефективно справляється як з фарбуванням фасадів будівель та огорож, так і ідеально підходить для внутрішніх робіт, побілки стін і стель. Повітряний тип розпилення забезпечує рівномірне нанесення лакофарбової суміші, а достатня потужність в поєднанні з оптимальною формою крильчатки сприяє високій швидкості потоку, кращому охолодженню і розвиває максимальну продуктивність до 1000 мл / хв. Це без проблем дозволяє впоратися із сумішами в'язкістю до 100 DIN. Тривала і комфортна робота краскопультом SF-100 забезпечена, адже двигун знаходиться окремо від пульта, що дозволяє тривалий час працювати без втоми в руках. Робоча зона в 3,8 м забезпечує комфортну роботу без подовжувачів (на відповідній відстані від електромережі). Це дозволяє працювати як в стаціонарних умовах, так і без проблем повісити базу на плече і працювати на стелі. Очистити краскопульт стало ще простіше. Завдяки продуманій системі QUICK DISASSEMBLE для того, щоб розібрати і очистити інструмент потрібно лише натиснути на кнопку розблокування і витягнути передню частину розпилювача. Це значно заощадить час і додасть комфорту у використанні. 3 ступеня розпилення - вертикальне, горизонтальне і точкове. Щоб задовольнити всі потреби в забарвленні різних площин, в фарбопульта SF-100 передбачено регулювання розпилення фарби. Тепер не буде проблем в роботі в будь-якому положенні і з будь-якою формою площині. Система розпилення HVLP, яка характеризується великим обсягом повітря і низьким тиском, забезпечує нанесення лакофарбової суміші з мінімальними витратами на розбризкування і утворення туману. Для рівномірного і однорідного покриття, в залежності від типу і щільності лакофарбової суміші, оператор завжди має можливість налаштувати витрата фарби і силу потоку повітря за допомогою регулятора в кнопці. Це зменшить ймовірність появи нерівномірно профарбованих зон і патьоків. Комплектація, яка стане в нагоді будь-якому майстрові. Апаратура, який допоможе визначити щільність ЛКП і дві мідні форсунки - 1,8 мм і 2,6 мм знадобляться як для делікатних, так і в більш складних роботах. Залежно від діаметра підійдуть як для густих, так і для рідких фарб. Приємним бонусом буде плечовий ремінь для нагнітає блоку повітряна гофра 1.8 м з пістолетом для зручної роботи на висоті.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/kraskopult-elektriche...
Характеристики Dnipro-M SF-100 (17844000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Фарбопульти