Каталог товарів
Київ
UA

Зварювальний інвертор Dnipro-M SAB-15 (80625028)

Характеристики
Зварювальний інверторТип електричного струму: постійнийСпоживана потужність: 4,26 кВт/кВАМаксимальний зварювальний струм: 150 АЦикл роботи: 35% -150А ... Дивитися усі
Опис
Надійна і продуктивна модель Dnipro-M SAB-15 (80625028) забезпечує високу якість при використанні як в домашніх умовах, так і у виробничій сфері діяльності. Представлений зварювальний інвертор може застосовуватися в будь-яких умовах, де є напруга 220 В. Незначна вага 3,1 кг робить його зручним і мобільним, легко переміщуються по території. Даний прилад варить постійним струмом ММА і ефективно працює з використанням електродів в діаметрі 1,6-4 мм. Для забезпечення зручності при виконанні зварювання використовуються такі функції: HotStart - швидкий підпал дуги, ArcForce (в разі обриву дуги - інвертор додасть силу струму, щоб вона не гасла), АntiStick - дозволяє без праці відірвати прилип електрод від заготовки і продовжити зварювання, а також TermoControl - захист апарату від перегріву. Струм зварювання в ньому регулюється плавно в межах 20 - 150 А, що дозволяє виконувати складні завдання при зварюванні металів, товщиною до 10 мм, і їх різання до 8 мм. Завдяки високій напрузі холостого ходу 65 В Dnipro-M SAB-15 (80625028) легко запалює всі види електродів і може зварювати: сталь, чавун. При інтенсивній роботі інвертора активується система захисту з трьох рівнів: від перегріву, короткого замикання і робочого навантаження. Для контролю над ступенем нагрівання при роботі агрегат оснащений повітряно-примусовою системою охолодження.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: липень 2020 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Зварювальний інвертор
Вид зварювання: MMA
Тип електричного струму: постійний
Напруга мережі, В: 230
Напруга холостого ходу, В: 65
Кількість фаз: 1
Споживана потужність, кВт: 4,26
Споживана потужність, кВА: 6,15
Максимальний зварювальний струм, А: 150
Мінімальний зварювальний струм, А: 20
Цикл роботи: 35% -150А
Максимальний діаметр електрода, мм: 4
Мінімальний діаметр електрода, мм: 1,6
Кількість позицій регулювання струму: плавне регулювання
Коефіцієнт потужності, cos φ: немає
Діаметр зварювального дроту, мм
Сталевий дріт: немає
Дріт з нержавіючої сталі: немає
Алюмінієвий дріт: немає
Флюсовий (порошковий) дріт: немає
Інше: немає
Характеристики різання
Максимальна товщина різу, мм: 8
Оптимальна товщина різу, мм: немає
Витрата газу, л / хв: немає
Робочий тиск повітря: немає
Додатково
Запобіжник мережі, А: немає
Котушка з дротом: немає
Охолодження: повітряно-примусове
Клас ізоляції: немає
Клас захисту: IP21S
Розміри, мм: 275х112х187
Вага, кг: 3,1
Комплектація: Зварювальний апарат, ремінь через плече
Додатково: Зварювальний інвертор Dnipro-M SAB-15 - найлегша модель, яка важить всього 3,1 кг. Апарат призначений для роботи з електродами до 4 мм. Він може виконувати складні побутові та деякі професійні завдання, зварювати метал товщиною до 10 мм і різати метал товщиною до 8 мм. Завдяки високій напрузі дуги (65 В) апарат може зварювати: сталь; нержавіючу сталь; чавун. Завдяки сучасній системі охолодження і збільшеної площі вентиляційних отворів в корпусі, апарат забезпечує безперервний робочий цикл з електродами 1,6-3 мм і спалює до 50 шт. поспіль електродів 4 мм. Це дозволяє виконувати роботи на протязі всього робочого дня без вимушених перерв. В апарата є захисні металеві подовження корпусу у верхній і нижній частині. Вони захищають лицьову панель від механічних пошкоджень (при падінні на органи управління). Горизонтальне розташування байонетнимроз'ємів попереджає падіння апарату в бік - інвертор не втратить рівновагу, навіть якщо під час роботи потягнути за робочий кабель. Зварювальний інвертор SAB-15 отримав нову інтуїтивно зрозумілу шкалу регулювання сили зварювального струму. Досить просто вибрати розмір електрода за допомогою регулятора. 4 функції для комфортної роботи: АntiStick - антизалипания електрода; HotStart - швидкий підпал дуги; ArcForce - посилення і утримання дуги при її розриві (на відстані до 15 мм); TermoControl - захист апарату від перегріву. Мінімальна напруга мережі під навантаженням становить 160В. Коливання і тривале зниження напруги в мережі не впливають на якість зварного шва і максимальну товщину провару / різання металу. Такі можливості забезпечує ємний мережевий фільтр моделі. SAB-15 володіє невеликими габаритами (275х112х187 мм) і є найлегшим апаратом в асортименті бренду (3,1 кг). Такі показники дозволяють довго працювати на висоті, менше втомлюючись при цьому. У комплекті йде плечовий ремінь з надійними кріпленнями і збільшеною пом'якшувальною накладкою - це підвищує комфорт в разі тривалої роботи. Апарат надійно захищений від пилу і конденсату. Його можна використовувати в запилених приміщеннях і при різних температурних умовах (від -10 до +50 ° С). Запас потужності силових вузлів і електроніки складає 30%.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/svarochnyj-apparat-ig...
Характеристики Dnipro-M SAB-15 (80625028) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Зварювальні апарати